Ezt elmondjam neki, és mi lesz, ha megutál érte?
A saját nememhez vonzódok, egyetemista vagyok, a családból még senki nem tudja (de lehet, hogy sejtik, mert még nem volt párkapcsolatom).
A szüleim nagyon templombajárósak meg erkölcscsőszők, ezért arra gondoltam, először a bátyámnak mondom el.
De nem tudom, hogy mondjam el, mert szégyellem, meg félek, hogy emiatt megutál, nem lesz már a régi a kapcsolatunk és elmondja az ősöknek.
Amúgy én fiú vagyok, és 2 év köztünk a korkülönbség.
#9 Nem vagyok vallásos de a teológiához értek. Isten nem teremtett melegeket, Isten össze-vissza két embert teremtett, Ádámot és Évát. A többi ember az ő leszármazottaik. (első sorban szellemi értelemben, nem fizikaiban, de ez egy hosszú történet). A lényeg két dolog 1. nem Isten tett meleggé és 2. Isten maga a szeretet. Tehát annak aki azt állítja hogy köze van Istenhez nincs joga téged ezért gyűlölni.
És nem a Biblia és a hit, hanem a bigott vallásosság okozott sok kárt az embereknek. Vagyis, még az sem, inkább a beszűkült gondolkodásmód. Ez ateistáknál is megfigyelhető sajnos.
Javaslat: ha lesz kapcsolatot, akkor gondolkodj azon, hogy elmondod. Addig is érzékenyítsd őket.
#9 Nem csak az lmbtq embereknek.. :D
Nem tudnék megnevezni a keresztényeknel alszentebb, gusztustalanabb, lelketlenebb férget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!