Ezt elmondjam neki, és mi lesz, ha megutál érte?
A saját nememhez vonzódok, egyetemista vagyok, a családból még senki nem tudja (de lehet, hogy sejtik, mert még nem volt párkapcsolatom).
A szüleim nagyon templombajárósak meg erkölcscsőszők, ezért arra gondoltam, először a bátyámnak mondom el.
De nem tudom, hogy mondjam el, mert szégyellem, meg félek, hogy emiatt megutál, nem lesz már a régi a kapcsolatunk és elmondja az ősöknek.
Amúgy én fiú vagyok, és 2 év köztünk a korkülönbség.
Ha még ennyire bizonytalan vagy, félsz a reakcióktól, miért akarod elmondani? Várj, míg lesz egy kapcsolatod.
Beszélgetés közben igyekezz megtudni, mi a bátyád véleménye a melegekről, érdemes e neki elmondanod.
#7 "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!" (Mk 12,30-31)
Közben utáld, aki meleg!
Sok az ellentmondás, ezért is vagyok ateista!
Mondják, Isten a szeretet, és minden teremtményét szereti. Ha a világot Isten teremtette, akkor a melegeket is, minden az ő akarata és tervei szerint van a tanítások szerint ezen a Földön, nem?!
Akkor miért teremtett meleget, vagy ha megteremtette őket, miért kéri, hogy a heterók gyűlöljék a melegeket, vagy ha nem Isten teremtette a melegeket is, miért a világ uraként és teremtőjeként beszéltek róla?!
Sok-sok kérdés, sok ellentmomndás... a biblia és a vallás rengeteg kárt okozott az LMBTQ-embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!