Ti hogy viselkednétek a testvéretek szerelmi es érzelmi botrànyba keveredik egy másik férjezett növel?
"De itt nem ez volt a kérdés! hanem az hogy nekem hogyan kéne viszonyulnom ezekhez."
Kimaradni a botrányokból, a testvéredet elküldeni melegebb éghajlatra, megmondani neki, hogy jellemtelen alak és megszakítani (vagy ha nem lehetséges, teljesen kinimalizálni) vele a kapcsolatot.
Melléállni a tettlegességben????????????
Még mit nem!!!
Megmondanám neki négyszemközt: amit főzött, egye meg!
És hogy teljesen meg fogja érdemelni, ha az másik férfi jól fölpofozza őt!
És egy rongy ember, amiért megcsalta a feleségét és széttúrta a kisgyereke boldog életét.
Kb. megmondanám neki, hogy ő nekem ezután egy erkölcsi nulla, és eszerint is fogok hozzá viszonyulni. (Igazából ezt már jóval korábban megmondtam volna neki....)
Szerintem a sógornődnek ne szólj semmit, ne tőled tudja ezt meg. De ha megtudja, akkor állj melléje és a kisgyerek mellé. Ha elválnak, segítsd őt, mint egyedülálló anyát annyira, amennyire egy jó barátnődet segítenéd.
Szülitek élnek? Ha igen, ők mit szóltak eddig a testvéred életéhez, és mit szólnak most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!