Nővérem menyasszony lett és a srác szülei azt hitték az unokatesónk a testvér?
Eljöttek bemutatkozni az eljegyzés miatt hozzánk. Volt egy kis ünnepség. Az unokatesónk hasonlóan csinos mint ő, én egyáltalán nem vagyok az. Mintha nem is lennénk testvérek. Ő magas, szőke, vékony, nagyon csinos. Én alacsony, barna, dagi és ronda vagyok. Az unokatesónk még szebb is nála, ezért hitték hogy testvérek. A bemutatásnál volt félreértés valószínűleg.
Amikor közös képet akartak a közvetlen családtagokkal, akkor az anyósjelöltje mondta nekem, hogy most unokatesók nem lesznek a képen és integetett az unokatesónknak hogy gyere már húgocska, ne szégyellősködj.
Elég gáz volt aztán mondani, hogy mi van. Nagyon égtem. Szerintetek hogyan fognak velem ezután viselkedni? A másik, hogy előtte amíg őt hitték a húgának, elhívták magukhoz egy hétvégére a nyaralójukba. Erről sem volt szó aztán, hogy akkor most ki menjen? Az unokatesónkkal beszéltem, ő azt hitte mindenki megvan hívva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!