Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért utálnak a testvéreim?...

Miért utálnak a testvéreim? (13,14)

Figyelt kérdés

Próbálok jóba lenni a hugaimmal,mindig amit csak tudok meg veszek nekik....járok dolgozni is es amit eddig kerestem abbol is nekik vettem ruhákat meg ilyeneket

Akármit csinálok mindig én vagyok a szar,a szemét pedig én csak jót akarok nekik. Próbálok velük beszélni akkor flegmáznak oltogatnak baszogatnak hazudoznak...miért jó ez nekik?

Multkor adtam nekik egy-egy 2000-rest utánna el is költottek vettek uditot csokit meg ilyeneket

Megkérdeztem van e valami innivaló a hűtőbe és azt mondták nincsen utanna kinyitottam a hutot ott volt az üdito,megkerdeztem miert mondtatok hogy nincsen? Erre szo szerint nekem estek hogy mkt kebzelek magamrol ki vagyok én mi jogon nyulkalok a hutobe az udotohoz amit ok vettel a SAJÁT penzukből

Meg a másik ugye be jár a macska néha a lakásba en meg nem szeretem es kitettem a macskat a szobambol erre azt mondjak hagyd mar beken szegeny allatot mert kulonben felakasztunk meg leszurunk...ilyeneket mondanak. Meg ha tegyuk fel a barátomtol valamelyik nap kaptam egy csokit és kinézik a számból,nyilván adok is nekik,de ha nekik van valami akkor bezzeg semmi,meg azt se mondjak hogy szopj@l csigát vagy valami. Nagyon szarul esnek ezek a dolgok,de ha én is bunkó vagyok velük apám nyilván engem csesz le hogy miert viselkedek igy velük. És ez miatt apámmal is eléggé megromlott a kapcsolatom. Mert a kicsik mindik kavarják a sz@rt.

És ez nagyon bánt mert apámmal tényleg nagyon jó volt a kapcsolatom állatkertbe jártunk,óra hosszákat tudtunk beszélgetni most meg naponta egy hello és ennyi.

Mit kéne csinálnom? Vagy tennem?

2019. aug. 5. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Mint már írták előlem, először is ne adj nekik pénzt.

Viszont nekem ez elég hihetetlennek tűnik, hogy te csak kedvesen, aranyosan szólsz hozzájuk, meg még pénzt is adsz nekik csak úgy, ők meg így viselkednek veled...Nem felejtettél ki valamit a sztoriból? Pl. amikor a cicát kiraktad a szobádból, az tényleg csak annyi volt, hogy felvetted az öledbe és kiraktad az ajtód elé? Nem ordibáltál vele vagy esetleg fizikailag bántottad? Vagy mondjuk a húgaiddal nem vagy flegma, lekezelő? A múltban valamikor nem történt valami köztetek, ami a mostani viselkedésüket eredményezhette?

2019. aug. 5. 16:53
 12/15 A kérdező kommentje:

17 evesen nem tudok hova koltozni

En normalis vagyok velük,a macskat se bantottam nem flegmazok ha flegmaznak az lenne a baj.....igazabol en arra gondoltam hogy a"baratjuk"vannak rajuk rossz hatassal

A fiatalabbiknak 21

Az idosebbiknek 20 eves baratja van(az egyik csavo(20)apa baratnojenek a fia

A masik(21)apa baratnojenek a testverenek a fia

Én erre gondoltam nem tudom ez mennyire jatszhat közre.

2019. aug. 5. 17:09
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a sztori most vesztette el a hitelességét
2019. aug. 5. 18:49
 14/15 anonim válasza:
100%

13 éves kislány egy 21 éves sráccal?!?!? Ha ez igaz, akkor gratulálok nektek. De a 14-20 éves felállás sem sokkal jobb...

Igazi elkényeztetett kis 3,14tsák lehetnek a húgaid, gondolom te is meg apád is

jól elkényeztettétek őket.

Már ha egyáltalán igaz a sztori, amit kétlek.

2019. aug. 5. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
nézd csak azt b..szogatják aki hagyja magát. Ha flegma vagy, átnézel rajtuk, sőt ha kell visszaütsz és magasról teszel arra, hogy erről mi a semmirekellő apád véleménye akkor nem fognak bántani. Azért ne félj hogy ezután akkor nem fognak szeretni, mert már most se szeretnek...
2019. aug. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!