Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy történhetett ez a nővérem...

Hogy történhetett ez a nővéremmel?

Figyelt kérdés

Megpróbálom a lényeget röviden leírni, és aki kérdezni szeretne nyugodtan írjon privit. A nővéremmel 3 év van köztünk, a suliba mindíg ő számított a vagány csajnak. 3 éve elkerült kollégiumba, szeptembertől én megyek ő lesz 4es végzős, én meg ugye elsős. És beszéltem az egyik ismerősömmel akinek szintén oda jár a nővére (a nővérem osztálytársa) és mondtam neki hülyeségből hogy ha úgy alakul szólunk a nővéremnek aztán majd bevéd minket, az meg nézett rám tök hülyén hogy mesélte neki a nővére hogy a nővérem ott meg se mer szólalni, már egy párszor meg is tépkedték, meg ilyenek. Elsőbe is azért kellett neki levágni a hosszú derékig érő haját mert egy másik csaj, úgy megtépte, meg folyamatosan kapja az ívet egy két csajtól. Szerintetek hogy lehet ez?

Én erről nem is hallottam, és ha itthon meg tudta magát mindig védeni ott hogy hogy nem?

Mi történhetett vele hogy hagyja hogy beszóljanak neki, és bántsák? Ő volt mindig a vagány csaj, most meg ez, szerintetek, mi a véleményetek erről?

2019. aug. 5. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Amikor tépték a haját a szülők, igazgató hol voltak?

El se hiszem, hogy akkor nem volt ebből fegyelmi tárgyalás vagy valami hasonló...

Ez úgy történt a nővéreddel, hogy ő volt a vagány csaj, ott is előadta magát, de aztán 3-4 csaj összefogott ellene és elintézték. Van ez így, ez nem meglepő dolog egyáltalán... utolsókból lesznek az elsők és fordítva.

2019. aug. 5. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk érdekelne hol vannak a tanárok amikor az ilyen taknyok ököllel intézik az ügyeiket.
2019. aug. 5. 11:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam hogy az iskolába verekedtek össze.

Konkrétan nem is tudom, hol.

De biztos nem a suli közepén, akár a kollégiumi szobába is verekedhettek, ott sincsenek tanárok.

Meg a nővérem nem is az az árulkodó típus aki mindjárt futna a tanárhoz.

2019. aug. 5. 13:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a valószíbű, hogy még az elején előadta magát, hogy ő milyen kemény, őt nem lehet legyűrni, aztán jött valaki, aki erősebb volt nála, és elvette tőle a falkavezér címet. Azóta megtanulta, hogy hol a helye, persze otthon tartotta eddig ugyanazt a képet, amit kialakított magáról korábban. Most, hogy te is oda fogsz járni, érdekes lesz a dolog, mert már a közvetlen közelében leszel, és láthatod majd, ha nem ő lesz a legvagányabb.
2019. aug. 5. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!