Hogyan tudnék hatni a testvereimre, hogy segítsenek az apánk gondozásában?
Nem peres útra gondolok, elsősorban, az már nagyon a vég lenne! Arról van szó, hogy már nagyon elegem van abból, hogy 4 testvér közül én egyedül apolom az apankat, a másik három testvérem felé sem néz. Valamilyen szinten igazuk van, mert nem volt jó apa, szívem szerint én sem apolnam, undorodok tőle. Nem mártirkodni akarok, csak annyit szeretnék elérni valahogy, hogy legalább egy hónapban egyszer felé nézzen rajtam kívül valamelyik másik testvérem is, és segítsen picit.
Rólunk annyit, hogy mind a négyen hasonló élethelyzetben vagyunk, dolgozunk latastol mikulasig, tehát ebből a szempontból egyiküknek sem lenne se könnyebb, se nehezebb.
Ha ilyen felmenőm lenne, engem nem tudnál semmivel se meggyőzni. Minek? Írod, hogy mindenki dolgozik, van mivel töltenie az értékes idejét.
Te saját belátásod alapján foglalkozol vele, semmi közöd a többiek életéhez, nincs jogod a saját mártírkodásodat másoktól is elvárni. Csináld, ha neked ez jó, de a többieket hagyd békén! Az öreggel meg köss egy eltartásit, ha van annyi vagyona, amiért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!