Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan állítsam le a nővérem...

Hogyan állítsam le a nővérem beképzelt pasiját?

Figyelt kérdés
Akárhányszor családi összejövetel van mindig azzal henceg, hogy nem tud mit kezdeni azzal jó pár autóval ami van neki, meg hogy vezetőként milyen jól keres. Pontosan tudja, hogy jóval szegényebb vagyok nála, meg csak egyszerű irodai melós vagyok. Pedig kértem is már nem egyszer, hogy hagyja abba a hencegést mert szarul esik. Arra pedig az volt a válasza, hogy valaki gazdagnak születik valaki meg nem....
2019. júl. 27. 16:43
1 2
 11/19 szántóvető ***** válasza:
72%
ilyen személlyel nem szabad érintkezni még egy családi összejövetel erejéig se.
2019. júl. 27. 17:30
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

A családi összejöveteleket nem tudod elkerülni. Már mért ne tudnád? Pontosan oda mész, ahova menni akarsz, és pontosan azzal találkozol, akivel találkozni akarsz. Senkinek nem vagy a bábja - ha valaki társaságában nem érzed jól magad, azzal nem találkozol. A saját életedet éled, nem a rokonaidét.

Egyébként nem értek azzal, hogy engedd el a füled mellett, mért kéne eltűrni egy sértést? Amit itt valaki írt, az nagyon tetszik: mondd neki, hogy láthatólag több a pénze, mint az intelligenciája.

2019. júl. 27. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

Elsődlegesen azon kellene elgondolkoznod, hogy téged miért zavar. Főleg miért mondod el neki.

25 éves vagy. Nőj fel végre. Mindig lesznek nálad gazdagabb emberek. Attól hogy irígykedsz, neked nem lesz több.

Ne alázd már meg magad!

Mosolyogva hallgasd meg, aztán válts témát.

2019. júl. 27. 17:42
 14/19 anonim ***** válasza:
32%

Bólintasz, és mondasz neki valami találót. pl.

"Nekem nem pénzen kell nőt vennem."

"A pénzért nem tudsz intelligenciát venni."

Ezer és egy ilyet ki lehet találni, ha ellősz néhányat és a képébe mosolyogsz közben, akkor többé nem fog megtalálni.

2019. júl. 27. 18:03
 15/19 acelsziv ***** válasza:
82%

Egyrészt a hülyeségét ignoráld. 25 vagy. Még az utad elején állsz.

Másrészt bökj neki oda ahol a leggyengébb.

Henceg, hogy nem tud mit kezdeni az autóival? Oké "Bélukám látod: Ez is mutatja, hogy a pénz mellé ész nem jár. Igencsak fantáziátlan vagy és még nagydobra is vered.."

2019. júl. 27. 18:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagynéném férje ilyen.

Akkoriban egy húsz éves Twingoval jártunk (pici, kényelmetlen, tervben volt már a csere)

Ő meg ott menőzött, hogy Mazda sportkocsit vett, milyen hülyén mutat mellette a twingo.

Nyomta a süketelést, hogy mi mindent tud a kocsija, mire én: hát én örülök, hogy a páromnak nincs szüksége péniszhosszabbítóra"

Utána kussolt.

2019. júl. 27. 20:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyeneket szó nélkül szoktam figyelni, hagyom, hogy hülyét csináljon magából.

Szerencsére az én családom nem vevő az ilyen figurákra, nálunk nagyjából lenézik ezért.

2019. júl. 27. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az 5-ös és a 13-as is jót válaszolt. Azért bosszant, mert valószínűleg irigyled, vagy te magad nem tartod elég nagyra magadat. Nem vagyok tökéletes, de nekem hiába mondaná, mert számomra semmit nem jelent, hogy valakinek milyen autója van, és őszintén, az sem érdekel, mennyi pénze. Miért esik szarul? De tényleg? Szerinted ő több ettől nálad? Az az ő élete, ez meg a tied. Ő nem viszonyítási alap, hanem csak egy másik ember. Nem több és nem kevesebb mint te.
2019. júl. 28. 00:36
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Ne haragudj de nagy butaságot csinàltàl azzal hogy megkérted már többször is hogy hagyja abba mert szarul esik. Megmutattad neki az Achilles sarkadat ő pedig már csak azért is. Ne alázd már meg magadat! Vedd lazán és vágj neki vissza. Kezdd el sógornak hívni, szia sógor, na mi újság sógor, hogy vagy sógor. nem tudsz mit kezdeni a kocsiddal? Adhatsz nekem egyet nemsokára úgyis sógorok leszünk. De jó hogy gazdag vagy legalább a nővéremet a tenyereden fogod hordozni. Na ő ebbe belegondol és úgy fog menekülni mintha tűzzel vassal kergetnék.

Amikor az volt a válasz valaki gazdagnak születik vki meg nem, arra is azt kell mondani: mégis az én családomba akarsz beházasodni! ☺️

Gyorsabban eltűnik mint gondolnád.

2019. júl. 30. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!