Lemondanál teljes mértékben a szülői felügyeleti jogodról, ha tudod, hogy sosem fogod nevelni a gyereked? Miért igen/nem?
Figyelt kérdés
Nem tudom, jogilag egyáltalán meg lehet-e tenni ilyet, de az most mindegy. Tegyük fel, hogy a gyerek az exnél lakik, akivel évek óta mindent jól meg tudtok beszélni, a láthatások körül nincsenek csaták, nem a bírósági végzés szerint van kapcsolattartás, hanem rugalmasan, és egyszer csak az ex előjön azzal, hogy nem szeretne közös felügyeletet, mert tök macera az ügyintézéseknél, meg mindenhol, úgyis ő neveli a gyereket, szeretné kizárólagosan gyakorolni a szülői felügyeleti jogokat, ez fontos neki. A láthatások mennének tovább ugyanígy. Lemondanál?2019. júl. 18. 23:37
11/14 anonim válasza:
# 9
A hozzászólásodból ítélve nem vagy tisztában a "szülői felügyeleti jog" kifejezés jelentésével.
Te teljesen másról írtál.
12/14 anonim válasza:
Sohasem mondanék le a gyerekemről. Se papíron, se sehogy. Én is része vagyok az életének, szeretném, ha beleszólásom lenne a nevelésébe.
13/14 anonim válasza:
Látom, itt is sok apuka van aki uralkodni akar az ex-asszony életén...
14/14 anonim válasza:
Nem.
Túl kevés az önismeret, s túl sok a lehetőség más emberekben, hogy legyen valami nem megbeszélhető.
Egyszerűen gyarló emberek vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!