7 hónapos a kislányom, Szákítottam az élet társammal. (Aki a vér szerinti apa) Elviheti tőlem hétvégén? Akár erőszakkal?
4 és fél éven átt voltunk együtt a párommal, 7 hónapja született egy kislányunk.
A kapcsolatunkrol annyit hogy, nagyon jó szeressük egymást, mindent meg beszélünk. De a szüleivel nem jövök ki valahogy, se a testvéreivel...
Mikor nem laktam ott akkor is anyosomm sokszor meg alázott egy szó nélkül érthetetlen dolgok miatt pld azért köpött le amiért sütöttem a tojást, és a zsír kifröcsent a gázra le töröltem a gázt, este volt már és egy két pötty ami észre semmit vehető volt rajta marad..
A testvére pld mostam a ruháinkat oda rakta a gatyáját ami spermás volt...
Utána az ágy belijét és amiért nem volt időbe kimosva ezért vergödött ( nem mostam ki neki)...
Aposom az én apámal dolgozott és kilökette saját munkájából apámat hogy az övé legyen a munka ezért aposomnak állt feljebb a családomat lehordta mindenek...
Az is bajuk volt ha én átt mentem a szüleimhez, látogatóba pedig 20 percre lakunk egymástól.
7 hónapig laktam ott. De most egy hete a szüleimnél lakom, a párom soha nem ált ki melletem és én tűrtem érte annyira szeretem... nagyon sok dolog van amit nem írtam le amivel engem megbantotak mert irhatnám azt a sok mindent egy életig...
Most akadt az a gond hogy a tesóm hülyesegből aki lélegeztető gépen van 25 százalékban oxigén hiányt kapott az agya, írt a családjának nekem is hogy ő a párom nője...
Ebből lazadtak annyira fel hogy kilöktek a testvére is .
A páromnak ez nem tetszik és az se hogy én ott hagyom mindig őt ha ilyen problémák vannak.
Ezért nem akar velem lenni , pedig van arbérlet minden.
A kislányunkat pedig 7 hónaposan 2 hetente elakarja vinni péntek estétől vasárnap esteig. Mert ő úgy döntött.
És félek hogy nem hozzá vissza szerintetek mi tévő legyek? Igaza van hogy nem akar velem lenni?
Bocsi a helyesirasért
Annyi gond van a fejemben hogy nem tudok most ilyenre oda figyelni. :(
Milyen indokkal hívna rendőrt? Ha rendesen gondozod a gyereket és nem veszélyezteted, nincs joga követelni, hogy elvegyék tőled. Egy rendőr ezzel nem tud mit csinálni. Nyilván nem fogják erőszakkal és könnygázzal elvenni tőled a gyereket.
Az apának joga van látni a gyerekét, de ezt a jogot a bíróság adja meg és nem a rendőrség.
Ha megvolt a gyermekelhelyezési per, onnantól kötelező betartani, amit meghatároztak. Itt megvizsgálják, hogy melyik fél mit szeretne, milyen körülmények között él és mennyire alkalmas a gyerek nevelésére. 3 éves kor alatt nagyon ritkán, csak indokolt esetben választják el a gyereket az anyjától. Később viszont, ha a bíróság megszabja, hogy két hetente hétvégén az apánál van a gyerek, akkor kénytelen leszel elengedni.
A fenyegetésnek ne higgy! Egy 7 hónapos gyereket nem vesznek el az anyjától csak azért, mert az apuka így kívánja. A bírósági végzés után viszont szinte biztos, hogy joga lesz a felügyeleted mellett vele lenni.
Utolsó te mekkora hülyeségeket írsz? Kiskorú lakcimenek önkényes Megváltoztatása WTF? A gyerek az anyjával van. Gyermekelhelyezes nem volt (legalábbis a leírásból ez jön le). Szóval szerinted ha én elviszem 300 kmre egy hétvégére pl a fiamat, akkor kiskorú lakcimenek megvaltoztatasa miatt nyugodtan hivhatnak rám rendőrt mert a gyerek nem 0-24ben a bejelentett lakcimen van? XD azért átolvastad azt a hulyeseget amit írtál mielőtt elküldted volna? Nem a bejelentett lakcimen fog múlni hogy az anya hova viszi a saját gyerekét. Kihivja a rendőrt nyugodtan azt is mondhatja hogy azért vitte el a gyereket mert az apa veazelyeztrti vagy a körülmények nem megfelelőek, egyébként egy fél órás munka lakcimen változtatni csak az egyik szülő aláírása kell hozzá, ahova vitte a gyereket oda akár be is jelenthet, szóval minden amit erről a lakcimen dologról írtál úgy hibás ahogy van. Egyébként meg ehhez még hozzá jön hogy egy 7 hónapos gyereket nem fognak az anyja kezéből kimarni és vissza vinni a bejelentett lakcimere az apjához, ha az anya nem akar oda vissza menni. Apuka mehet utánuk max, erőszakkal nem fogják visszavinni a gyereket oda se magában se az anyjával. Egyszerűen nem tudom hogy gondoltad ezt a lakcimen dolgot.
Egyébként kérdező sürgősen elinditanek a helyedben egy Gyermekelhelyezesi pert. Akkor legalább papírod is lesz róla ha a drága apuka rendőrséggel fenyegetozne amit lobogtathatsz nekik. Egy 7 hónapos gyereket nem fog az apuka úgy vinni magához hétvégére kénye kedvére ahogy ő gondolja. Egy 7 hónaposnak az anyja mellett a helye. És azért Magyarországon a bíróságnak is ez az álláspontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!