Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szülőként mit „üzenne”,...

Nektek szülőként mit „üzenne”, ha a 14 éves lányotok vörösre akarná festeni a haját?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 09:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
68%
Elfogyott a regimentje..:D
2019. júl. 18. 12:29
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy ki akar próbálni valami újat. Amíg megkérdez róla, addig részemről teljesen rendben van a dolog.
2019. júl. 18. 13:50
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
Azt hogy komcsi
2019. júl. 18. 16:13
 24/29 anonim ***** válasza:
55%
Ha pirosas vöröset akar, vagy rezes vöröset, akkor előzd meg és vegyél neki Syoss Rouge Color Toner/vagy Copper kimosható hajszínezőt. Kb 1500 ft. Nagyon tartós és puha lesz tőle a haj. Próbálj vele beszélni, hogy elsőnek csak egy tincset kenjetek be vele elöl, hogy lássátok milyen lenne a szín az arcához. Nekem Syoss Oleo Intense Ragyogó vörössel van festve a hajam, ami már mondhatni piros. Ha kicsi a lenövés, akkor a Syoss Rouge kimosható színezővel takarom a lenövést, mert az is olyan piros, mint a hajam.
2019. júl. 18. 18:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Évekóta festem a hajam. Először talán a hajszínező irányába terelném intenzívebb színeknél de szerintem olyan változásokkal amit visszalehet fordítani, teljesen vagy minimális nyommal el lehet tüntetni (pl piercing, nekem egy pattanás után nagyobb lyuk van az orromon mint annak aki megunta a piercingjét) semmi probléma nincs.

Első hajfestésem hirtelen felindulásból történt, igaz csak szőkéből barnára. Vártam, hogy anyum kész legyen és én kerüljek sorra a fodrásznál amikor felvetettem az ötletet ő pedig rábólintott. Azóta több árnyalatot kipróbáltam, voltam vörös is.

Tesóm aki ráadásul fiú egész középsuli alatt festette a haját, volt platinaszőke, vörös, kék, zöld, lila, talán rózsaszín is mikor milyen szín tetszett meg neki.

2019. júl. 18. 19:27
 26/29 anonim ***** válasza:
65%

Én is ezt csináltam. 2 évig festettem a vörös különböző árnyalataira a hajam. Először az általános iskolás ballagásomon jelentem meg padlizsánvörösen. Nem kérdeztem meg a szüleim, barátnőmmel befestettük. Azután a szőke különböző árnyalatai jöttek, majd melír és végül a barna mindenféle árnyalatát is kipróbáltam az összesen 9 éves hajfestési pályafutásom során. Egyszerűen mikor mi tetszett és kísérleteztem hogy mi áll jól. Nem lettem tőle iskolakerülő lázadó meg semmi ilyesmi. Ja, és 16 évesen a köldököm is átszúrattam és azt is csak véletlenül tudta meg az anyukám. Sosem kérdeztem hogy ezek mit "üzentek" neki, ettől függetlenül mindig jól tanultam és jó szakmám lett amiben már 10 éve dolgozom és van egy kisgyerekem. Ha ő kamaszként drasztikusan változtatni akar majd a külsején, kísérletként fogom majd fel ha nem társul hozzá abúzus viselkedés egyszerűen hagyom hogy megtalálja a stílusát.

Szóval szerintem teljesen normális, a személyiségfejlődés része.

32/N

2019. júl. 18. 20:10
 27/29 anonim ***** válasza:

Azt, hogy pontosan ugyan olyan mint a többi 14 éves. Kamasz, feszegeti a határait, próbálgatja magát, lázad a maga módján.

Annyi, hogy nálunk a lányommal ez 12 évesen kezdődött. Most 13,szóval sok van még hátra. A fiammal már végigcsináltam. Ő 20 éves. A gyereknevelés legborzalmasabb időszaka a kamaszkor.

2019. júl. 19. 08:12
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy 14 éves.

Festést amúgy nem engednék, vagyis észérvekkel lebeszélném, de akár hupililára is színezheti, ha épp ettől érzi magát teljesebbnek.

2019. júl. 19. 11:42
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Vörös az öreglányok színe!
2019. júl. 21. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!