Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szülőként mit „üzenne”,...

Nektek szülőként mit „üzenne”, ha a 14 éves lányotok vörösre akarná festeni a haját?

Figyelt kérdés

2019. júl. 18. 09:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Semmit. Mit kellene hogy üzenjen? 16 éves a lányom, hetente más színű hajat akar. Más kérdés, hoyg mivel tudom, hogy ha befestene azonnal megbánná, saját magának kell fizetnie, ha emiatt menne fodrászhoz, ő pedig sajnálja rá a pénzt.
2019. júl. 18. 10:04
 12/29 anonim ***** válasza:
97%
Megengedném, 14 évesen én is vörösre festettem, képmutató nem akarok lenni.
2019. júl. 18. 10:06
 13/29 A kérdező kommentje:
Értem, akkor azt hiszem szörnyen reagáltam le amikor felhozta. Egyből nemet mondtam rá, talán jobban végig kellett volna gondolnom. Köszönöm a válaszaitokat!
2019. júl. 18. 10:14
 14/29 anonim ***** válasza:
96%
Beszéljétek meg. Lehet kapni olyan hajszínezőt, ami hamar kikopik. Ha belemész később a festésbe, akkor mindenképpen fodrászhoz menjetek.
2019. júl. 18. 10:16
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Ismered a gyerekedet? Ha tudod, hogy nem gondolna meg magát másnap, akkor engedd meg neki. De először valami kimosható színezővel. Ahogy írtam, az enyém hetente változtatja, hoyg épp mit akar. Nálunk nem az engedély a kérdés, hiszen elég idős már, hanem mint már írtam, hetente mást akar. Így én bizony nem finanszirozom neki, majd ő megoldja, ha akarja. Ha következetesen x szint akarna, azt fizetnem amugy
2019. júl. 18. 10:24
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ebben lehet kompromisszumot kotni: mar leteznek hajszinezok is :)

Bar a voros nem tudom mennyire kopik ki, de biztosan kevesbe tartos mint egy hajfestes. Szerintem egyezzetek meg ebben.

En is kb 14 eves korom ota festem a hajam, most 22 vagyok, 4 eve voros a hajam :D de volt rozsaszin, rozsaszin - lila - kek, zold, szoke...

Remelem sikerul megbeszelnetek :)

2019. júl. 18. 10:45
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
Hogy kamasz és keresi magát meg kicsit pukkasztani akarja az idösebbeket.
2019. júl. 18. 11:07
 18/29 anonim ***** válasza:
95%
Kamaszodik, ennyi. A korukkal jár hogy ki akar tűnni a többiek közül valami külsőséggel. Teljesen normális viselkedés az ő korában.
2019. júl. 18. 11:23
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy nem tetszik neki a hajszíne és olyat szeretne választani ami bejön neki.
2019. júl. 18. 12:21
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Hajszínező mondjuk tényleg jobb lenne elsőre, mert lehet nem is jönne be neki magán a vörös szín..

a színező hamar kikopik és utána kipróbálhatna másik színt is

Ha megtalálja az igazit, akkor festheti rendes festékkel

2019. júl. 18. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!