Mit csinálnátok, ha kiderülne a gyereketekről, ha nem a ti gyereketek?
Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy a kórháznan elcserélték őket.2019. júl. 17. 21:25
21/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok még.
A lényeg,hogy ő nem csak a gyerektartást küldte egy idegen gyereknek,hanem ő vitte iskolába,orvoshoz,ő etette,szóval teljesen egyedül nevelte fel,mert az anyja ráhagyta. És a végén kiderült,hogy az életéből kb 20 évet elpazarolt.
22/30 anonim válasza:
Ha úgy lenne hogy a kórházban elcserélték őket és azóta már eltelt jó pár év és már kialakult köztünk a kötődés akkor kizárt hogy visszacseréljem, és gondolom vér szerinti gyerekemnél meg az őt nevelő szüleinél is ez lenne már a helyzet. Abba mondjuk még esetleg belemennék hogy megismerjük egymást a szülőkkel meg a gyerekekkel tehát megismerjem a vér szerinti gyerekem, meg a másik szülők is ismerjék meg az ő vér szerinti gyereküket ha tényleg mindkét oldalon támogatva lenne a dolog, ebbe belemennék, de az kizárt hogy visszacseréljem. Eleve a gyerekeknek is ugye rossz lenne megszokniuk hogy valójában teljesen más a nevük meg a másik szülőket, környezetet teljesen más személyiségét stb.. ez rohadtul nem működne és pszichésen is valószínűleg teljesen tönkre menne.
23/30 anonim válasza:
24/30 anonim válasza:
11!
"Hát én csak betippeltem, hogy X (azaz én) az apja a gyereknek" -ő maga se tudja, hogy ki."
Házasságban vagy válás után x nappal született gyéreknél mindig a férj az apa.
25/30 anonim válasza:
20!
Az ég áldjon meg, ennyire huyle nem lehetsz. A gyerek nem feltétlenül hasonlít a szüleire.
26/30 Salx Narval válasza:
Én mindenképp úgy próbálnám alakítani a jövőmet, hogy mindkét gyerekem része legyen az életemnek. Legalábbis rajtam nem múlna egy ilyen kapcsolat egy másik családdal. Más: Én már nem tudnék másképp gondolni a lányomra akkor sem ha történetesen mégsem én lennék a vér szerinti apja. Az asszony már más kérdés, de ennyi jó év után valószínűleg ő is maradhatna.:D
27/30 anonim válasza:
Az élet produkálhat mindenféle dolgokat, de azt nem hiszem, hogy egy ANYA (az apa az más kérdés) nem veszi észre, hogy a kórházból kijövet másik gyereket nyomnak a kezébe, mint amit a szülés után a karjába tettek.
28/30 anonim válasza:
Érdekelne mi lett a vérszerintivel felkeresném őt és a családját és próbálnék baráti kapcsolatot kialakítani velük. Vissza biztos nem cserélném őket, aki simán eldobná azt akit x éve nevelt, sajátjaként szeretett, az szívtelen.
29/30 anonim válasza:
megnyugodnék, hogy mégsem vagyok vérfertőző
30/30 anonim válasza:
#24:
Nem házasságban éltünk.
(#11 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!