Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok, ha kiderülne...

Mit csinálnátok, ha kiderülne a gyereketekről, ha nem a ti gyereketek?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy a kórháznan elcserélték őket.
2019. júl. 17. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
87%

#9:

Ezt személyesen átéltem. Gyerek megszületett, aztán elváltunk, majd 20 évig fizettem a tartásdíjat, de a gyerekkel nem tartottam a kapcsolatot - részben az anyja tiltotta, ellehetetlenítette.

20 év után a gyerek maga megkeresett engem, és hát nem hasonlít rám egyáltalán. Belement egy genetikai tesztbe.

Ami alapján teljesen kizárható, hogy én vagyok az apja.

...szóval most megy a pereskedés, többmillió forintról van szó... Anyuka védekezése: "Hát én csak betippeltem, hogy X (azaz én) az apja a gyereknek" -ő maga se tudja, hogy ki.

Szóval igen, mellettem csak két emberrel kefélt, ahogy mondani szokás: A Jánossal és a várossal...

Izgatottan várom az eredményeket...

2019. júl. 17. 22:40
 12/30 anonim ***** válasza:
98%
Ugyanúgy szeretném, mint addig, de kíváncsi lennék a biológiai gyermekemre is. Valószínűleg a közelébe költöznénk, vagy olyan kompromisszumot kötnék a másik szülőkkel, hogy mindannyian láthassuk felnőni mindkét gyermeket.
2019. júl. 17. 22:40
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Azért egy kicsit árnyalja a helyzetet, ha nem a kórházban, hanem 9 hónappal előtte volt csere...
2019. júl. 17. 22:42
 14/30 anonim ***** válasza:
91%
Most így jobban belegondolva, tényleg gyanús, hogy csak a középső gyerekem lett néger!
2019. júl. 17. 22:43
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
Perelnék. A pénzből megoldanám, hogy legyen közös projekt. A gyerek a nevelés miatt lesz isteni, most hogy emoatt nem zseni.., nagy kunszt.
2019. júl. 17. 22:46
 16/30 anonim ***** válasza:
60%
Csodálkoznék, mert a gyerekem kiköpött úgy néz ki mint én.
2019. júl. 17. 22:58
 17/30 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy lenne, pont úgy szeretném, mint addig. A vér nem olyan fontos. Persze azért érdekelne, hogy ki a vérszerinti gyerekem, de attól még nem változna meg a gyerekemmel való kapcsolatom. Mármint, attól még pont úgy a gyerekemnek tartanám, mint addig. De ugye szerintem sokakat érdekelne, hogy ki a vérszerinti gyerekük, ahogy engem is. :)
2019. júl. 17. 23:07
 18/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld :D

Ma olvastam egy ilyen esetről és belegondolni is rémes… Nem tudnék élni nyilvánvalóan a gyerekem, mármint akit felneveltem, nélkül, de a biológiai is szintén az enyém, meg akarnám ismerni. Persze az se mindegy, hogy milyen körülmények között él, de én se cserélném őket vissza.

#11, sok sikert és kitartás!

2019. júl. 17. 23:08
 19/30 anonim ***** válasza:
74%
Jópár éve volt egy ilyen sztori a tévében, azt hiszem, Amerikában történt meg, hogy miután kiderült a csere - a gyerekek 6-7 évesek lehettek -, a két család egymás mellé költözött. Szerintem a legjobb megoldás.
2019. júl. 17. 23:17
 20/30 anonim ***** válasza:
93%
A megcsalós téma miatt szeretnék írni. Párom első házasságából van egy fia. A gyerek tiszta anyja,ês azoknak a rokonai. Mivel a volt feleségével azért váltak el,mert a fél város végig ment rajta,így sokan mondták is páromnak,hogy biztos nem tőle van a gyerek. Válás után gyerek hozzákerült az anya életvitele miatt. Felnevelte. A gyerek 10 éves volt,mikor bemutatkoztunk együtt a családoknak. Sokszor hallottam mikor mondták hogy a gyerek biztos kakukk tojás. Párom engem kérdezett meg,hogy most mit csináljon. Azt válaszoltam,hogy az anyja elhagyta,mindenki úgy néz rá,mintha maga az ördög lenne,tehát legalább te szeresd. Aztán 16 éves lett,mikor még született a kistesó,majd két év múlva a második gyerekünk is. Mindkettő tiszta apja lett. Az ex úgy berágott,mert akkor már a vak is látta a tényeket,hogy röhögve a párom képében vágta hogy ő mennyire meg lett vezetve. Az a férfi akit én erősnek hittem,teljesen magába zuhant. A legrosszabb az egészben az volt,hogy a gyereket akarta utálni.szerencsére sok beszélgetéssel elértem azt,hogy a közös emlékeket gondoljon,és legyen magára büszke,amiért felnevelte. Igaz mostmár kirepült tőlünk,de rendszeresen tartjuk vele a kapcsolatot.
2019. júl. 17. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!