Mit csinálnátok, ha kiderülne a gyereketekről, ha nem a ti gyereketek?
#9:
Ezt személyesen átéltem. Gyerek megszületett, aztán elváltunk, majd 20 évig fizettem a tartásdíjat, de a gyerekkel nem tartottam a kapcsolatot - részben az anyja tiltotta, ellehetetlenítette.
20 év után a gyerek maga megkeresett engem, és hát nem hasonlít rám egyáltalán. Belement egy genetikai tesztbe.
Ami alapján teljesen kizárható, hogy én vagyok az apja.
...szóval most megy a pereskedés, többmillió forintról van szó... Anyuka védekezése: "Hát én csak betippeltem, hogy X (azaz én) az apja a gyereknek" -ő maga se tudja, hogy ki.
Szóval igen, mellettem csak két emberrel kefélt, ahogy mondani szokás: A Jánossal és a várossal...
Izgatottan várom az eredményeket...
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld :D
Ma olvastam egy ilyen esetről és belegondolni is rémes… Nem tudnék élni nyilvánvalóan a gyerekem, mármint akit felneveltem, nélkül, de a biológiai is szintén az enyém, meg akarnám ismerni. Persze az se mindegy, hogy milyen körülmények között él, de én se cserélném őket vissza.
#11, sok sikert és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!