Ti mit csinálnátok ha a haverjaitok mennének bulizni, de téged nem engednek a szülők?
Haverjaim mennek házibuliba és hívtak engem is. Megkérdeztem anyámat, hogy mehetek-e, de azt mondta, hogy nem. Megkérdeztem, hogy miért nem és csak egyszerűen azt felelte mert nem
Szeptember 1.-jén leszek 17
“Jófej”. Engem 15-től elengedtek, visszagondolva elég rosszul esne, ha ennyire szigorban lennék.
Szerintem mondd neki, hogy beszélnél vele, üljetek le és magyarázd el, hogy ez csak egy apróbb baráti körből álló buli lesz, nem fogtok inni (sokat) és ha kell x óra y percre itthon leszel, vigyázol magadra. Fel is ajánlhatod h cserébe szobát takarítasz stb.
Ha ezek után sem, akkor részvétem.
Van egy olyan megérzésem, hogy azért ennek vannak előzményei. Talán ezért a szűkszavú "mert nem" válasz. Gondolhatja, hogy pontosan tudod, mi az oka.
Mivel veszítetted el a bizalmát?
Volt ilyen.. otthon maradtam a seggemen,filmeztem es masnap meg is koszontem mert volt egy normalos hetvegem amin tenyleg kipihentem magam:D
Amugy zommel mehettem elozetes egyeztetes alapjan. Mindig azt mondtak anyaek csak,hogy tudjak merre jarkalok es ennyi.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!