Megszakítanátok a kapcsolatot az apátokkal, ha minden beszélgetés vitává, veszekedéssé fajulna köztetek, és már a gondolata is nyomasztana, h beszéljetek vele telefonon v találkozzatok?
Abszolút, minden gond nélkül. Én teljesen megszakítottam a szüleimmel minden kapcsolatot. Nem szeretnek engem. Apámmal a féltestvérem 16 éve nem tartja a kapcsolatot. Akkor nem bennem van a hiba.
Sokszor válaszolok ilyen kérdésekre, szerintem ismerik is itt sokan a válaszom. Szóval soha semmiben sem támogattak. Apám állandóan üvöltözött. Anyám végtelenül cinikus és rosszindulatú. Pl amikor a kisbabámat megszültem, olyanokat mondott, hogy a védőnőnek tetszik a párom. Ha beszéltem a saját dolgaimról, pl hogy doktorimon dolgozom, szándékosan félbeszakított. Ez tipikus nárcisztikus vonás. Bennem olyan nyomot hagyott mindez, hogy bármilyen jó dolog történik velem, pl a Phd, egészséges gyerek születése egyszerűen nem vagyok boldog. Most is nyaralunk, megint az erkélyen sírtam. Sajnos az ilyen szülők beteg emberek. Halom pénzt beleöltem pszichológusba. Segít egy kicsit. Viszont sajnos a nárcisztikus ember olyan,ha nem úgy csinálod, ahogy diktál gyengít és lealáz. Továbbá, aki ilyen szülők mellett nől fel, egyszerüen látják rajta, hogy a saját szülei nem szerették. Nálam sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!