Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért meleg mindkét fiam? Ez...

Miért meleg mindkét fiam? Ez csak véletlen?

Figyelt kérdés
2 fiam van, mindkettő elmúlt húsz éves. Nagyobbik fiamról már 17 éves kora óta tudom hogy meleg, ő vallotta be. Egy kicsit szomorú voltam akkor, de természetesen támogatom mindenben. A másik fiam viszont 2 hónapja jelentette be hogy ő is meleg és van barátja. Ez egy kicsit lesokkolt. Hogy mind két gyerekem meleg. Ennek lehet valami oka? Vagy teljesen véletlen?

2019. júl. 11. 07:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért gondolják sokan hogy anya vagyok és egyedül nevelem gyerekeimet. Ilyet sehol nem írtam és nem is igaz. Apa vagyok, feleségemmel együtt élek már 30 éve. Természetesen nem öltöztettünk lányruhába senkit, nem értem valaki miért ír ilyet. Úgyhogy biztos nem emiatt melegek.
2019. júl. 11. 20:41
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

Azért írnak ilyen,mert mindenféle áltudományos hülyeséget elolvastak.

Nyilván nem azért lesz valaki meleg,mert lány ruhát adtak rá 1 évesen.Vagy amilyen babaruhát kapott a család.

Egy idősebb gyereket meg senki nem öltöztet direkt ellenkező nemű ruhába,ilyen agyilag zokni ember nagyon kevés lehet(biztosan van),de a melegek aránya ennél jóval nagyobb.

Nem hinném,hogy a szülők 5-10%-a valaha itt tett volna ilyet.

Az,hogy valaki meleg és ez betegségként felfogni kb olyan marhaság,mintha azt mondanád,hogy végül is minden ember beteg,mert egyszer mindenki meg fog halni.

Tehát kár az okokat keresni,ugyanis nem romlik az életminőség senkinek attól,mert meleg.

Annak örülj,ha egészségesek.Vannak olyan családok,ahol az összes gyerek mentálisan sérült,nem boldogul az életben,mert rossz gyerekkora volt.

Na,az betegség.Az,hogy valakinek más tetszik,mint az átlagnak még nem betegség.

Dolgozni tud,nincs ágyhoz kötve,teljes életet tud élni.

2019. júl. 12. 11:37
 23/28 anonim ***** válasza:
10%

22-eske tipikus agymosott libsi. :)

"Az,hogy valaki meleg és ez betegségként felfogni kb olyan marhaság,mintha azt mondanád,hogy végül is minden ember beteg,mert egyszer mindenki meg fog halni." -> hamis egyennlőség, az egyik ALAP érvelési hiba, és a libkomcsik kedvenc eszköze.

A homiság betegség, ez tudományos TÉNY.

És sajnos rengeteg szül van, aki direkt másba öltözteti (és másként kezeli) a gyereket, mint kéne. És ettől nem, hogy összezavarodnak egy életre, de iszonyatosan elnyomó többségük nem egyszer megpróbálja megölni magát a depresszió miatt, amit ez okoz.

2019. júl. 20. 13:57
 24/28 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem utolsó ne égesd magad!
2019. júl. 20. 13:59
 25/28 anonim ***** válasza:
82%

A transzneműséget kevered a melegséggel.

De megvagy győződve róla,hogy milyen okos vagy:)

2019. júl. 20. 14:05
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
A 42%-os válaszoló már több hasonló (melegekkel, menmváltással, stb) foglalkozó kérdésekhez szól hozzá hasonló ostoba módon és mindig arra jut ki, hogy aki nem "normálisan heteroszexuális", az depresszióba esik és öngyilkos lesz - szóval mindenkinek jobb lenne, ha nem írogatná a hülyeségeit!
2019. júl. 20. 19:43
 27/28 anonim ***** válasza:
58%
Lehet veletlen.De mit szamit? Ha tenyleg melegek es nem divatb*zik akkor a lenyeg hogy boldogok legyenek a tobbi nem szamit
2019. júl. 29. 21:44
 28/28 anonim ***** válasza:
22%

Miért tetted fel ezt a kérdést, milyen választ vársz?

Mert ha valaki azt írja, hogy Te rontottál el valamit a nejeddel, azt a választ úgyis törlik. Szóval mit kell a kérdésedre felelni?

2019. júl. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!