Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért meleg mindkét fiam? Ez...

Miért meleg mindkét fiam? Ez csak véletlen?

Figyelt kérdés
2 fiam van, mindkettő elmúlt húsz éves. Nagyobbik fiamról már 17 éves kora óta tudom hogy meleg, ő vallotta be. Egy kicsit szomorú voltam akkor, de természetesen támogatom mindenben. A másik fiam viszont 2 hónapja jelentette be hogy ő is meleg és van barátja. Ez egy kicsit lesokkolt. Hogy mind két gyerekem meleg. Ennek lehet valami oka? Vagy teljesen véletlen?

2019. júl. 11. 07:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
8%
Kedves kérdező! nem irtad, hogy mint anya, vagy mint apa kérdezed? Irjál valamit a körülményeidről is! Bár gyanítom, hogy te mint anya kiskoruktól kezdve egyedül nevelted a gyerekeidet. Lehet hogy a válás is megviselt. A gyerek előtt te voltál csak, nem volt férfi modell. Irták itt előttem a lányruhában járatott fiu esetét.Gyakori az ilyen csonka családban hogy a fiu azonosulni akar az anyjával, felveszi annak ruháit, fehérneműit, kipróbálja a sminket, és nőként nőiesen viselkedik. Sajnos innen már nincs visszaut. Nézz vissza az életedre, és gondolkozz el, hogy mikor és mit kellett volna másként csinálni.
2019. júl. 11. 10:55
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

Ezekre semmiféle tudományos bizonyíték nincs,hogy elváltaknál ez gyakoribb,vagy akik egyedül nevelik a gyereküket.

Jó lenne már ezt a hülyeséget elfelejteni.

2019. júl. 11. 10:58
 13/28 anonim ***** válasza:
93%

9:13-as: " nem fordul elő az állatoknál" javaslom állatokkal foglalkozó szakirodalom olvasáát,ugyanis az állantvilag´ban igen gyakori dolog.

Kérdezö: ennek valószínüleg genetikai okai vannak, de lehet véletlen is.

2019. júl. 11. 11:08
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
65% Akkor a férfiismerőseim 90%-a, a sógorom és a férjem is homoszexuális. Okés. Tény, hogy nagyon fontos az apa jelenléte, de ennyire nagy marhaságokat ne irkáljatok már. Lassan már mindenkire ráragasztjátok, hogy meleg.
2019. júl. 11. 12:37
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
12#15# hatalmas baromságokat hordtok itt össze. Szánalmas.
2019. júl. 11. 12:39
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Akkor most komolyan maradjon azért együtt két össze nem illő ember,hogy nehogy meleg legyen a gyerek?

Hagyjuk már ezt a baromságot...

Rengeteg ember nőtt fel csonka családban.

Semmi köze ennek az egészhez.

Ha együtt maradnak rossz viszonyban a szülők,annál nincs károsabb.

2019. júl. 11. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Alapvetően is azért rossz ez a megközelítés,mert azt feltételezi,hogy a melegség valami rossz dolog.

Mármint valami sérülés eredménye.

Holott ez nem igaz.

Alapvetően semmivel nem rontja az életminőséget az,ha valaki meleg.

Na meg nem gondolnám,hogy egy agresszív apa jót tenne mentálisan a gyereknek.

Nem is értem valaki ezt hogy gondolhatja komolyan.

Ha mindenki a szüleit utánozná,akkor minden alkoholista ember gyereke is mind alkoholista lenne,stb.

Azt,hogy valamit látunk nem biztos,hogy azt fogjuk követni,lehet pontosan az ellenkező hatást váltja ki belőlünk az adott szülő jelleme,viselkedése.

Mivel minden ember más,így két különböző emberre is máshogyan hatnak a dolgok.

2019. júl. 11. 12:46
 18/28 anonim ***** válasza:
96%

Ezért sem szeretem ezeket az "így kell nevelni a gyereket" sztereotíp kijelentéseket.

A szigorú nevelés egy link,lázadozó tininek lehet,hogy jót tesz,de egy amúgy is önbizalomhiányos,visszahúzódó gyereknél kifejezetten káros.

Nincs repect.Minden eset más,a feladat felismerni kinél mi a jó.

2019. júl. 11. 12:49
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Azt tudjuk, hogy ha az egyik testvér meleg, akkor (mivel majdnem azonos a génkészlet), a másiknál is nagyobb esély van arra, hogy meleg lesz. De ha ezt ki is vesszük a képből, kb. a társadalom 5%-a meleg. Azaz, egy gyereknél 5% az esély, hogy meleg legyen. Annak, hogy mindkettő meleg legyen az esélye, 0,05 a másodikon, azaz 0,25%. Van ilyen. Próbáld meg őket szeretni, nem a te hibád.
2019. júl. 11. 13:16
 20/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem akarok védőügyvéd lenni. De anyám kisgyerekkoromtól egyedül nevelt. Mást se hallottam, mint hogy szidta az apámat, meg az összes pasit. Igy lettem leszbi. Pasival még nem voltam. N 29
2019. júl. 11. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!