Megengednétek-e, hogy a lányotok párja nálatok aludjon ebben az esetben?
A lány 20 éves, a párja pedig 10 évvel idősebb, tehát 30. Eddig mindig a lány aludt nála, mert ő egyedül lakik egy albérletben és ott bőven elfértek és nem zavartak senkit. Viszont a lány szeretné bemutatni otthon és ezt így lenne a legegyszerűbb megoldani, ha ott is aludna egy éjszakát (a lány szobájában) és nem kellene rögtön felülnie a vonatra és zötykölődni visszafelé. Kb. 2 óra az út, szóval kibírható, de azért mégis az ott alvás lenne a kényelmesebb és nem az, hogy csak úgy jön, váltanak két szót és indul is vissza. Akkor már bejárnák a környéket, megnéznének ezt-azt, mert a férfi még sosem járt errefelé. Szoba bérlésére nincsen lehetőség, tehát ez a megoldás nem játszik.
Igen, én vagyok a lány és rólunk van szó, de elsőként kíváncsi lennék a véleményekre.
Ha meglátnék egy vadidegen pasast flangálni a házamban azt gondolnám, hogy betörő.
Leütném és rendőrt hívnék.
Érdekes hogy más kérdéseknél azt írják 10ből 9en, hogy ki kell dobni a gyereket a házból 18 évesen, mert az már felnőtt, dolgozzon, tartsa el magát de azért tanuljon, ne éljen mamahotelben.
Ha párkapcsolatról van szó akkor lehet az ember 20-25-30 éves is, akkor is képesek beleszólni, merthogy még gyerek.
Baromira nem gyerek már egy 20 éves! A kamaty meg már ezer éve megvolt. Elmúltak már azok az idők, hogy házasságig szűz az ember. Soha nem értettem a filmekben sem (sem a valóságban) mikor nem engedik a szülők a FELNŐTT gyereküknek hogy a családi házban egy szobában aludjanak.
Kedves kérdező!
Amit írt valaki korábban, hogy akkor nem zavarja őket a korkülönbség ha te zötykölődsz 2 órát a párodhoz? :D
Nem egyértelmű hogy te otthon laksz-e még és alkalmanként alszol a párodnál...de mindenképp a szüleidet kell megkérdezned, akár otthon laksz akár nem, hogy nekik ez az opció megfelel-e. Elmondod ugyanezt, hogy így kényelmesebb, tartalmasabb időt együtt tudnak vele tölteni, megtudják ismerni. Esetleg elmehetnétek 4en valahova, akár sétálni, ebédelni, biztos van valami lehetőség nálatok.
Nyilván ha beleegyeznek akkor nem kisgatyában kell flangálnia a pasinak a házban, tiszteletben kell tartani az ottani szokásokat.
Ha nemet mondanak, azt elkell fogadni és kénytelen lesz hazazötyögni.
Bár nekem nincs gyerekem, nem sokkal vagyok idősebb nálad, de ha lesz gyerekem igyekszem rugalmas lenni vele, úgy mint velem anyukám.
Nekem sincs kifogásom a gyerekem ellen, felőlem is addig lakik otthon míg akar.
Az nem tetszik, hogy egy számomra vadidegen pasast kell éjszakára elviselnem a lakásomban, akit félórája láttam először.
Én így gondolom, más meg másképp, senkit nem akarok semmiről meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!