Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek-e, hogy a...

Megengednétek-e, hogy a lányotok párja nálatok aludjon ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A lány 20 éves, a párja pedig 10 évvel idősebb, tehát 30. Eddig mindig a lány aludt nála, mert ő egyedül lakik egy albérletben és ott bőven elfértek és nem zavartak senkit. Viszont a lány szeretné bemutatni otthon és ezt így lenne a legegyszerűbb megoldani, ha ott is aludna egy éjszakát (a lány szobájában) és nem kellene rögtön felülnie a vonatra és zötykölődni visszafelé. Kb. 2 óra az út, szóval kibírható, de azért mégis az ott alvás lenne a kényelmesebb és nem az, hogy csak úgy jön, váltanak két szót és indul is vissza. Akkor már bejárnák a környéket, megnéznének ezt-azt, mert a férfi még sosem járt errefelé. Szoba bérlésére nincsen lehetőség, tehát ez a megoldás nem játszik.

Igen, én vagyok a lány és rólunk van szó, de elsőként kíváncsi lennék a véleményekre.

2019. júl. 9. 19:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Megengednem.
2019. júl. 9. 21:05
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
En felajanlanam eleve az opciot a lanyomnak es a fiamnak is. Eleg rugalmas vagyok, ez tuti bele fog ferni kesobb
2019. júl. 9. 21:42
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
Neked kellene ismerni a szüleidet, de nem feltétlen tartom jó ötletnek egy teljesen ismeretlen férfit odahívni a szülökhöz és egyböl elvárni tölük, hogy ott éjszakázhasson, föleg, hogy eleve zavarja öket a korkülönbség.
2019. júl. 9. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
52%
10-es nem kell kocsi ahhoz fiatal lányt megkaphass.
2019. júl. 9. 21:47
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem: ha te alszol ott, nem zavarja őket a 10 év korkülönbség, ha ő alszik ott, akkor igen? És miért lenne gond 30 évesen a szülői házba vinni a párodat, talán szállodába kéne mennetek? Ha esetleg hozzá költöznél, és látogatóba mennétek, késöbb esetleg már gyerekkel, akkor is szálloda? Ez elég fura hozzáállás.

Igen, amúgy én is engedném, több napra is, mert fontos a gyerekem annyira, hogy jobban is megismerjem a választottja személyiségét. Azt pedig leginkább lakva, plusz közös programokkal lehet.

2019. júl. 9. 22:12
 16/28 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem látok problémát, az ottalvás is természetes, mivel messze laktok egymástól.
2019. júl. 9. 22:16
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Én is a "gyerek" vagyok. Nálunk ez soha nem volt probléma, főleg a körülmények miatt. Egyetemistaként volt olyan párom és barátaim is akik az egyetemvárosban vagy épp kukutyinban éltek tőlünk több 100km-re; teljesen természetes volt, hogy ha jön valaki az nálunk alszik. Bíztak annyira bennem a szüleim, hogy normális emberekkel veszem körbe magam.
2019. júl. 9. 23:27
 18/28 anonim ***** válasza:
21%

Én képtelen voltam a szüleim házában összefeküdni valami pasival. Engem baromira zavart, hogy ott vannak, hallják, hogy megyünk a fürdőbe és hasonlók.

Még a gondolattól is égnek áll a hajam, pedig nem vagyok prűd. Bárhol máshol, csak ott nem!

2019. júl. 10. 00:25
 19/28 anonim ***** válasza:
38%

"a lány szeretné bemutatni otthon és...ott is aludna egy éjszakát"

Nem vagyok semmi jónak az elrontója, de azért eléggé durva lenne,

ha pl. megyek éjjel haza a munkából és a saját előszobámban összetalálkozok egy általam sohasem látott, vadidegen szőrös pasassal, aki egy szál lengő alsógatyában jön ki éppen dalolva a fürdőszobámból...

2019. júl. 10. 15:15
 20/28 anonim ***** válasza:

" megyek éjjel haza a munkából és a saját előszobámban összetalálkozok egy általam sohasem látott, vadidegen szőrös pasassal, aki egy szál lengő alsógatyában jön ki éppen dalolva a fürdőszobámból"

Képzeld el, ha alsógatya NÉLKÜL mászkálna! Az még sokkolóbb!!

2019. júl. 10. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!