Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek szoktak segíteni a...

Nektek szoktak segíteni a szüleitek, ha bajba kerültök?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt késő délután tartottam hozzájuk autóval. Amikor is kidurrant a kerekem az autómon.

Felhívtam édesapámat hogy mi történt. (30 km voltam ekkor tőlük, az unokajukkal a kocsiban, aki 3 éves. )

Erre azt mondta apám, hogy ,,és most én mit csináljak?,,

Csak nekem esik rosszul, hogy egy vadidegen férfi segített?

Soha nem kértem tőlük semmi segítséget, bár egyedül nevelem a kisfiam, de megoldom. Az esetek 90 százalékában én megyek hozzájuk a kisfiammal, ők kb 3 x jönnek egy évben.

Nem idős 70 éves emberekről van szó!!

2019. júl. 8. 08:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
80%

#11 szerintem engedd el a dolgot, senki nem fog hasra esni a 15 eves KISLANYOD elött.

Itt a kerdezö apjanak a hozzaallasa a tema.

2019. júl. 8. 08:44
 12/33 anonim ***** válasza:
83%

Lemernėm fogadni ha forditva történt volna, akkor meg azert kapott volna a kėrdező, hogy mi az hogy nem rohant segíteni..

Az volna a normális ha egy szülőnek a gyereke bajba kerül, akkor valahogy megprobal segíteni..

Nálunk legalábbis így működik. es nem csak szülő es gyereke között. hanem akkor is ha pl. testverről, barátról van szó.

2019. júl. 8. 08:53
 13/33 anonim ***** válasza:
43%

13!

Na és mi a baj az apa hozzáállásával ? Azon kívül, hogy a kérdező felhívta, semmit nem tudunk. Van az apának kocsija? Épp a hasat vakarta vagy valami dolga volt? A kérdez ő kiadta ukázba, hogy induljon kereket cserélni, vagy megkérte? Egy oldal ismerünk csak.

2019. júl. 8. 08:55
 14/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem volt már defektem. Nem tudok kereket cserélni. Nem azért, mert nem tanultam meg. Elméletben megy. De nincs akkora erőm. Én is apukámat hívtam. Ő jött és ő is alig tudta leszeni. Nem azért, mert béna, hanem mert annyira rá volt szorítva.

Nálunk tök természetes volt, hogy segít. De ez fordítva is igaz. Oda-vissza segítjük egymást, amiben tudjuk. Hiszen egy család vagyunk.

2019. júl. 8. 08:58
 15/33 anonim ***** válasza:
91%
5: ezer éve nem vizsgatétel, már egyáltalán nincsenek gyakorlati műszaki feladatok :D
2019. júl. 8. 09:00
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

12 ezer forint az éves Autóklub tagság, nem mellesleg jópár banki számlaxsomaghoz is van asszisztencia szolgáltatás.

Sőt az Autóklubba helyszínen is be lehet lépni

2019. júl. 8. 09:05
 17/33 anonim ***** válasza:
92%

18: Nem érted, hogy tudom, hogyan kell? De ma már annyira ráhúzzák géppel, hogy nincs akkora erőm, hogy leszedjem. 55 kilós vékony nő vagyok, nincs akkor erőm, mint egy férfinak. Sőt, sokszor férfiak is beleizzadnak, hogy leszedjék.

És nálunk nem szokás bajban hagyni se családtagokat, se barátokat. Apukám helyett a párom vagy a barátok közül is segített volna bárki. És én is szoktam segíteni nekik. Nálunk ez a természetes, nem pedig egymás kioktatása.

2019. júl. 8. 09:15
 18/33 anonim ***** válasza:
29%

20!

Ok. Meg mindig nem tudni, hogy a kérdező apjának épp valami fontos munkát kellett volna otthagynia és gyalog elindulni kereket cserélni, vagy csak a Barátok koztot kellett volna félbehagynia es kocsiba pattannia

2019. júl. 8. 09:18
 19/33 anonim ***** válasza:
79%
21: A kérdés az volt, hogy nektek (a válaszolóknak) szoktak-e segíteni a szülei. Én erre válaszoltam. Nem arra, hogy vajon éppen mit csinált a kérdező apukája. Nem is írtam a kérdező apukájáról egy szót sem.
2019. júl. 8. 09:26
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
Nekem mindig segít apám és én is segítek neki,valahogy nekem ilyen meg se fordulna a fejembe,meg szerintem fateromnak se...Szerintem jogos,hogy rosszul esik,nekem is rosszul esne nagyon.De szerintem engedd el ne rágódj ezen az a lényeg,hogy segített más.
2019. júl. 8. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!