Sokan irjatok nagyon erdekel a velemenyete, igazam vane?
Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok,volt egy kapcsolatom ami tonkrement,de most ugy nezki ,h kibekulunk.Anyam annyira kiakadt ezen,hogy mindennek elhordott,es h vegyem eszre nagan csak kihasznal a pasi.Nem engedi meg ,h talalkozzunk,kulomben kitesz a hazbol.Most ,h felmerult ,h el koltozom,akkor mar azzal fenyeget,h felhivja a pasimat es tesz rola ,h mi nem leszunk egyutt.Ezt azzal magyarazza ,h o tudja ,h csak potlek vagyok neki nem is szeret engem a parom csak nem kellett masnak es azert landol nalam.( Anyam amiota elvaltak apammal senkiben nem bizik meg,mindenkit kidob 2 3 nap alatt ,es kb ezt akarja ,h en is ezt tegyem,emiatt vagyok en most egy senki ,h adok eselyt a paromnak).Miert csinalja ezt? Elmagyaraztam neki ,h ne feltsen amugy is az en dolgom.De hajthatatlan,sot meg levelet is hagyott ,h meg se probaljam ,h elmegyek talalkozni a pasimmal mert akkor rossz vege lesz.Ez nekem mar ugy tunik ,h nem a "felt engem" kategoria.2019. júl. 7. 12:24
21/26 anonim válasza:
“Szakitas elott volt rola szo ,h osszekoltozunk a parommal ,tiltakozott ,h nem ,korai,stb”
És nem igaza lett? Hát összeköltözés helyett végül szakítottatok, tehát anyukádnak 100% igaza volt már akkor is, hogy buta vagy, és nem is látod mennyire! És most újra okoskodsz, ráadásul ugyanazzal a fickóval, naná, hogy kivan már tőled!
22/26 A kérdező kommentje:
Sikerult rendezni a dolgokat,a pasim szulei beszeltek anyammal igy atkoltozom hozzajuk,agusztusban meg veszunk ki egy lakast.Belatta ,h nem ugy lesz ,h a hajamtol fogvast hoz haza.Apa is ezert menekult el anno,mert o neki is folyton parancsolgatott.Koszonom az ertelmes valaszokat.
2019. júl. 7. 23:09
23/26 anonim válasza:
Az igen, dél és este közt beimádkoztad magad az újrapasi szüleihez, kértél tőlük pénzt hogy eltartsanak egy hónapig, meg kereshetnek neked lakást, aminek fizethetik a kaucióját. Munkád van legalább, vagy majd azt is a téged döngető nyomorult szülei intézzék el neked? :D :D :D
24/26 anonim válasza:
Ha 20 éves vagy, miért mások intézik az életedet? Ezért írtam, hogy úgy kezel anyukád, ahogy kezel. Pasim szülei így meg úgy blablabla.. Te nem bírsz magadért kiállni anyukáddal szemben sem. Másokkal szemben hogyan fogsz érvényesülni? Majd hívod a pasid szüleit, hogy beszéljenek helyetted?
25/26 A kérdező kommentje:
Nem ertem a tamadast ,h eltartatom magam😂12 oraba dolgozom ,es nem azert megyek a parom szuleihez mert a nyakukra mennenk,hanem nehez 2 nap alatt lakast kivenni.
2019. júl. 8. 13:44
26/26 A kérdező kommentje:
Anyammal nem lehetett soha beszelnj semmirol,nem egyszer pofont adott ha kialtam magamert!
2019. júl. 8. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!