Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sokan irjatok nagyon erdekel...

Sokan irjatok nagyon erdekel a velemenyete, igazam vane?

Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok,volt egy kapcsolatom ami tonkrement,de most ugy nezki ,h kibekulunk.Anyam annyira kiakadt ezen,hogy mindennek elhordott,es h vegyem eszre nagan csak kihasznal a pasi.Nem engedi meg ,h talalkozzunk,kulomben kitesz a hazbol.Most ,h felmerult ,h el koltozom,akkor mar azzal fenyeget,h felhivja a pasimat es tesz rola ,h mi nem leszunk egyutt.Ezt azzal magyarazza ,h o tudja ,h csak potlek vagyok neki nem is szeret engem a parom csak nem kellett masnak es azert landol nalam.( Anyam amiota elvaltak apammal senkiben nem bizik meg,mindenkit kidob 2 3 nap alatt ,es kb ezt akarja ,h en is ezt tegyem,emiatt vagyok en most egy senki ,h adok eselyt a paromnak).Miert csinalja ezt? Elmagyaraztam neki ,h ne feltsen amugy is az en dolgom.De hajthatatlan,sot meg levelet is hagyott ,h meg se probaljam ,h elmegyek talalkozni a pasimmal mert akkor rossz vege lesz.Ez nekem mar ugy tunik ,h nem a "felt engem" kategoria.
2019. júl. 7. 12:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
O evek ota minden honapban mas pasit hozott haza,az nem baj...En vagjak jopofat hozza,de nekem kapcsolatom van az baj.
2019. júl. 7. 13:00
 12/26 anonim ***** válasza:
68%

Milyen baj? Ne viccelj!

Öngyilkos nyilván nem lesz emiatt, legfeljebb nem áll veled szóba addig, míg a pasival vagy.

Ami akkor lesz húzós, amikor vissza akarsz majd menni, de ha mégis olyan phasza a csávó, akkor ebből nem lehet gond, éltek boldogan!:)

2019. júl. 7. 13:04
 13/26 anonim ***** válasza:
68%

20 éves vagy és nem engedi, hogy elköltözz? :D

Azért vagy 12 évesként kezelve, mert úgy is viselkedsz. Ha nem tetszik a rendszer, akkor tudod (vagy nem? :D), hogy mi a megoldás.

2019. júl. 7. 13:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Azt mondta ,ha kell a hajamnal fogva hoz vissza.
2019. júl. 7. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragúdj, de úgy is beszélsz mint egy 12 éves...

talán ezért félt, mert látja hogy nem vagy még olyan értelmi szinten, hogy normális döntéseket tudj hozni.

Hajadnál fogva rángat vissza, baj lesz...jujjjuj, de félelmetes.

Én a hajrángatásnál megmondtam volna, hogy akkor fel lesz jelentve testi sértésért.

Ha ilyen szöveggel tart sakkban, akkor tényleg kicsi vagy.

Lehet a pasi tényleg kihasznál amúgy.

Naívnak tűnsz. Biztos nagy a rózsaszín köd. Lehet ő lát olyat is, amit te a köd miatt nem. De ha semmi konkrét érvet nem tud felhozni, akkor meg kéne neki mondani hogy ne vádaskodjon alaptalanul.

2019. júl. 7. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:
4%

.Soha ne hagyd,hogy a szüleid beleszóljanak a pasi-ügyeidbe!

Amúgy "a párom" nevetségesen hangzik egy 20 éves "szájából"

2019. júl. 7. 14:53
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

20 éves, otthon lakó, eltartott ember még ne akarjon felnőttnek látszani. Nincs joga ugyan meleszólni anyádnak, hogy kivel mit kezdjél újra vagy nem újra, ugyanakkor ha ennyire visszahúz tuti hogy tényleg kihasznált a pasi, annyira, hogy még őt is felháborítja és félt téged.

Ha különköltözöl, a kutya nem fog beleszólni abba, hogy hogyan teszed tönkre magad egy fütyi miatt. Ráadásul akkor már felnőttnek számítasz, nem gyereknek.

2019. júl. 7. 15:07
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok eltartott,dolgozom es adok bele mindenbe!!!!!!!! Nem csinalt semmit a pasim,egyszeruen csak mintha nem akarna ,h kapcsolatban legyek.Szakitas elott volt rola szo ,h osszekoltozunk a parommal ,tiltakozott ,h nem ,korai,stb.Szerinte eljek csak ,a pasik "arra " jok,de kapcsolatok nincsenek.En nem akarom azt amit o csinal,h minden honapban massal,vagy akar hetente massal.
2019. júl. 7. 18:22
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Emlitsd meg a pasidnak,hogy koltozzetek ossze.Majd meglatod, hogy a lelkes tervezgetes,vagy a kibujo magyarazkodas lesz a tobb.Azutan donts a folytatasrol.
2019. júl. 7. 18:22
 20/26 anonim ***** válasza:
67%
Latom,egyszerre kuldtuk el a hozzaszolast.
2019. júl. 7. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!