Mit tegyek anyámmal, hogy ne tartson ennyire kisgyereknek? (Bővebben lent)
18 éves vagyok, a sulival is minden rendben van, de egyszerűen 10 évesként kezel.
Nem enged el iskola közben dolgozni csak nyáron, de ha pénzt kérek akkor nem ad.
Jogsit szeretném elkezdeni, és autót is szeretnék venni miután meglett, de akármit csinálok és mondok neki az nem jó.
Nem enged el sehova kb ha esetleg este szeretnék a barátaimmal elmenni valahova, pedig sok dolgon változtattam jó irányba amit észre is vett, de nem változik ő semmit.
A legnagyobb gondom a munka, mert semmi pénzem nincsen, amiért most nyáron megdolgozok, abból se költhetek semmit, a bankkártyám is nálam van.
A beszélgetés nála nem válik be, rengeteg alkalommal mondtam el neki hogy milyen előnye van annak ha dolgozok rendesen iskola mellett, lassan ott tartok hogy ha nemet mond rá, ugyan úgy el fogok menni szó nélkül dolgozni, mert kikészít idegileg.
Hát azért nem vagy még egyáltalán felnőtt ahogy itt írsz azt látom. Meg ha nem megy a suli akkor még meg is értem hogy évközben inkább maradj otthon. Most hányadik is vagy?
Menj el elsőnek most nyáron dolgozni
Ez a harmadik nyaram amit végig dolgozok.
Nem az hogy engedélyt kértem tőle, bár lehet úgy jön le, csak gondoltam először megbeszélem vele a dolgokat csak ez nem jön össze mar egyre többszőr.
11.-be megyek most
A bankkártya meg lett oldva, azzal már nincs gond. A munkát pedig elkezdem akkor is, hogy ha nem fogja engedni. Elköltözni nem igazán tudnék, konkrétan van 0ft-om. A fizetésekből pedig jogsi és kocsi lesz elsősorban, mert arra szükségem van.
Egyébként pedig aki azt írta hogy életképtelen vagyok stb, annak csak annyit írnék, hogy az nyílván nekem is a fejemben volt, hogy lesz aki ezt fogja írni, azért írtam ki a kérdést, hogy tud e valaki másik megoldást. De így már megvan mind a két dolog, köszönöm.
Kártya már nálam van, munka el van intézve, csak találni kell már.
Igazából ha nem engedne valamit akkor se érdekelne, de pár ilyen dolog ami ezekkel kapcsolatos mint amik miatt kiírtam a kérdést, egy pár olyan is meg lett volna, szóval összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!