Most tényleg az én hibám az összes vita anyámmal? 16l
Anyának mániája mindenbe belekötni.
Mindig azon izél, hogy soha nem látja, hogy tanulok. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a koli miatt otthon se vagyok, hétvégén meg nem tanulok, mert hétfőn könnyű óráim vannak, ha meg nagyon muszáj tanulni valamire, azt pénteken a vonaton, vagy a lyukas órámba teszem meg.
A másik, az alakom. Igaz, hogy kövér vagyok, de ennek ellenére próbálok fogyni. (Egyébként anyu nem figyel az egészséges ételekre, ha már itt tartunk) Szóval én összeállítottam, hogy kb mikor, mennyit eszek. Persze neki ebbe is bele kell kötnie, ha otthon vagyok. Szerinte nem normális este hat után enni. És mindig ezen veszekszik. Na meg mindig szóvá teszi elég bunkó stílusban, hogy híztam. Igaz, hogy pont az ellenkezője, de mindegy.
A másik kedvencem tőle az, hogy szent meggyőződése, hogy drogozom, cigizek és még rendszeresen iszok is. Egyik sem igaz, max a dohányzásnak van alapja, mert pár éve kipróbáltam és rajtakapott. Azóta sem dohányzok amúgy, a másik kettő sem igaz. Azt meg onnan veszi, hogy kiakadva elmeséltem neki, hogy miket pletykál rólam a volt szobatársam.
Azt is szeretem, amikor azon van fennakadva, hogy miért nem tetszik senki, vagy járok valakivel. Tuti leszbikus vagyok, és az nem normális, bla bla bla... Egyébként tetszett már valaki, de nem mondtam el soha neki, mert mindig mindenen kiakad. Plusz azt sem szándékozom elmondani, hogy biszexuális vagyok, és tetszik egy lány.
És a múltkor felvettem egy férfi inget, és elkezdett velem veszekedni, hogy ő szégyenli, hogy így kell velem mutatkoznia, mert mit gondolnak mások, meg biztos azt hiszik, hogy pasinak érzem magam. Egyébkent hozzáteszem amúgy szoknyába voltam, meg sminkeltem is. És amúgy kifejezetten az inggel van a baj. Más öltözködési dolgokon is ki van akadva, hogy az úgy ronda, ki mit fog gonolni róla. Igazából mindenki más szerint tök jó stílusom van.
Meg a novellaim, rajzaim miatt is bolondnak tart
Mindig kiabál velem ilyenek ért, ezért a vége az, hogy én is vele, aztán persze ez az én hibám szerinte
Két kamasz gyerekem van (es egy kisebb).
Ha a szülő és a gyerek között rossz a kapcsolat, abban mindig a szülő a hibás. De ezt szülőként nagyon-nagyon nehéz belátni, hogy hiába akartad a legjobbat, akkor is rosszul sült el.
Az nem fog javítani, ha a fejéhez vágod. Próbálj meg beszélgetni vele. Nem az élet nagy dolgairól, csak úgy általában. Filmek, könyvek, divat, mi volt veled aznap. A ti konfliktusok lapja az, hogy nem ismeritek egymást.
Anyád csak szeret kötekedni, a leírásodból ez tisztán meglátszik. Ő az a fajta, aki rosszul van ha valakibe nem tud belekötni és mnincs feszültség. Az ilyen embereket ignorálni kell, más megoldás nincs.
"Azt meg onnan veszi, hogy kiakadva elmeséltem neki, hogy miket pletykál rólam a volt szobatársam." Fontos, bizalmas információt sose mondj neki magadról, mert ha olyan kedve lesz, akkor ellened fordítja, vagy visszaél vele.
Borzasztó volt ezt végig olvasni.. Szerintem anyukád tényleg élvezi,hogy beléd köthet. Nem értem,hogy egy anyuka,hogy mondhatja oda csak úgy a gyermekének,hogy kövér. Persze ha van felesleges testsúlyod az csak is a te dolgod. Vagy jól érzed úgy magad,vagy nem. A biszexuális téma..na hát. Szerintem anyukád az miatt is veszekedne veled, a leírtak alapján. Szerintem csak akkor közöld vele, amikor már úgy érzed,hogy nemtud visszaélni vele teljesen. A kérdésedre a válasz pedig, nem, nem te vagy a hibás! Kitartást kívánok!
Egyébként az életkorodat leírnád?
Ezt még olvasni is rossz
Nem nagyon tudsz vele mit csinálni, próbáld meg megtanulni, hogy ezeket ne vedd magadra, bár tudom, hogy nagyon nehéz
És kitartást ;)
1 vagy 2 éved van még a kozepsulibol?
Az én anyám mindig azt hitte, hogy terhes vagyok mivel betegség miatt nem menstruáltam. :D
Egy dolog segitett, hogy 19 évesen elköltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!