Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg az én hibám az...

Most tényleg az én hibám az összes vita anyámmal? 16l

Figyelt kérdés

Anyának mániája mindenbe belekötni.

Mindig azon izél, hogy soha nem látja, hogy tanulok. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a koli miatt otthon se vagyok, hétvégén meg nem tanulok, mert hétfőn könnyű óráim vannak, ha meg nagyon muszáj tanulni valamire, azt pénteken a vonaton, vagy a lyukas órámba teszem meg.

A másik, az alakom. Igaz, hogy kövér vagyok, de ennek ellenére próbálok fogyni. (Egyébként anyu nem figyel az egészséges ételekre, ha már itt tartunk) Szóval én összeállítottam, hogy kb mikor, mennyit eszek. Persze neki ebbe is bele kell kötnie, ha otthon vagyok. Szerinte nem normális este hat után enni. És mindig ezen veszekszik. Na meg mindig szóvá teszi elég bunkó stílusban, hogy híztam. Igaz, hogy pont az ellenkezője, de mindegy.

A másik kedvencem tőle az, hogy szent meggyőződése, hogy drogozom, cigizek és még rendszeresen iszok is. Egyik sem igaz, max a dohányzásnak van alapja, mert pár éve kipróbáltam és rajtakapott. Azóta sem dohányzok amúgy, a másik kettő sem igaz. Azt meg onnan veszi, hogy kiakadva elmeséltem neki, hogy miket pletykál rólam a volt szobatársam.

Azt is szeretem, amikor azon van fennakadva, hogy miért nem tetszik senki, vagy járok valakivel. Tuti leszbikus vagyok, és az nem normális, bla bla bla... Egyébként tetszett már valaki, de nem mondtam el soha neki, mert mindig mindenen kiakad. Plusz azt sem szándékozom elmondani, hogy biszexuális vagyok, és tetszik egy lány.

És a múltkor felvettem egy férfi inget, és elkezdett velem veszekedni, hogy ő szégyenli, hogy így kell velem mutatkoznia, mert mit gondolnak mások, meg biztos azt hiszik, hogy pasinak érzem magam. Egyébkent hozzáteszem amúgy szoknyába voltam, meg sminkeltem is. És amúgy kifejezetten az inggel van a baj. Más öltözködési dolgokon is ki van akadva, hogy az úgy ronda, ki mit fog gonolni róla. Igazából mindenki más szerint tök jó stílusom van.

Meg a novellaim, rajzaim miatt is bolondnak tart

Mindig kiabál velem ilyenek ért, ezért a vége az, hogy én is vele, aztán persze ez az én hibám szerinte

2019. jún. 13. 09:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Még három év van hátra. Előkészítős voltam.
2019. jún. 13. 11:42
 12/14 anonim válasza:
100%
Az en apam is ilyen. Semmi sem tetszik neki amit csinalok. Probalok nem fogalakozni vele de eleg nehez mivel csaladtag. Ha valaki elert valamit annak szerintem elfogadhatod a velemenyet, de mint pl az en faterom aki egy nulla attol meg veletlen sem. En is voltam ugy, hogy rossz volt a kedvem es ezert biztos drogozom meg ilyenek. Meg, hogy cigizem mert volt nalam egy ongyujto pedig telen csak melegedt vele mert fazos a kezem xdd es ha nem fogadnak el olyannak amilyen vagy akkor az o bajuk. Ha titkolod es elfojtod nagyon rossz hatassal lesz rad. Nem kell mindenben a szulokre hallgatni mert a vegen azt veszed eszre, hogy semmit nem probaltal ki es nem volt gyerekkorod. Az eletet elvezni kell ;)
2019. jún. 13. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na sok sz*ranyának fáj az igazság és jöttek lepontozni.:D Attól még sz*rok maradtok, gyereknevelésre alkalmatlan senkik.
2019. jún. 13. 13:03
 14/14 anonim válasza:

nekem is ilyen volt az anyam, sot meg most is ilyen 20 ev elteltevel...emlekszem folyton kutakodott utanam es azzal gyanusitott hogy biztos drogozok meg stb...meg is vert egy csomoszor..en amint tudtam elkoltoztem otthonrol es most felnottkent se ertem meg hogy miert volt velem ilyen...meg most is mikor nyaron hazalatogattam kozolte hogy szegyell a szomszedik elott velem mutatkozni merthogy hogy meghiztam...en kisbabat varok most es cask azon imadkozok hogy sose legyek ilyen a gyerekemmel.

en is biszexualis vagyok de eszemben sincs anyamnak elmondani, pedig mar nem vagyok tini...egyszeruen nincs meg koztunk az a bensoseges kapcsolat. es nem is erzem szukseget hogy tudja. Persze szeretem es halas vagyok neki az eletemert meg hogy vigyazott ram es felnevelt, de nagyon nagyon remelem hogy az en kapcsolatom a gyerekemmel nem ilyen less, mindent meg fogok tenni hogy szeretet vegye korul es megertes.

Sajnalom hogy ebben a helyzetben vagy es egyaltalan nem te vagy a hibas.

Mondanam hogy probalj meg szeretettel fordulni fele es oszinten mert az sokmindenre megoldas de pl az en anyammal lehetetlen oszinten elbeszelgetni mert cask megitel es biral.

Persze en nagyon szeretem es tudom hogy o is szeret...de valamit nagyon elrontott..pedig tuti o is a legjobbat akarta....

Kitartas...en a helyedben amint tudnek elkoltoznek.

Csak vigyazz nagyon magadra!!! <3

2019. jún. 13. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!