Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek anyámmal, hogy ne...

Mit tegyek anyámmal, hogy ne tartson ennyire kisgyereknek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, a sulival is minden rendben van, de egyszerűen 10 évesként kezel.

Nem enged el iskola közben dolgozni csak nyáron, de ha pénzt kérek akkor nem ad.

Jogsit szeretném elkezdeni, és autót is szeretnék venni miután meglett, de akármit csinálok és mondok neki az nem jó.

Nem enged el sehova kb ha esetleg este szeretnék a barátaimmal elmenni valahova, pedig sok dolgon változtattam jó irányba amit észre is vett, de nem változik ő semmit.

A legnagyobb gondom a munka, mert semmi pénzem nincsen, amiért most nyáron megdolgozok, abból se költhetek semmit, a bankkártyám is nálam van.

A beszélgetés nála nem válik be, rengeteg alkalommal mondtam el neki hogy milyen előnye van annak ha dolgozok rendesen iskola mellett, lassan ott tartok hogy ha nemet mond rá, ugyan úgy el fogok menni szó nélkül dolgozni, mert kikészít idegileg.

2019. júl. 4. 19:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
18 vagy csináltass másik bankkártyát és menj el dolgozni, amúgy meg ahhoz hogy hozzáférj a pénzedhez nem kell bankkártya, felnőtt vagy bemész a bankba és veszel ki belőle
2019. júl. 4. 20:43
 12/29 A kérdező kommentje:

Nyílván nem ver meg, csak vele jobb a kapcsolatom bőven, és vele balhézni nem akarok kicsit se, anyámmal nem igazán érdekel.

Csak akkor apumnak meg az lenne a baja, hogy ki fog így vigyázni anyámra és mamámra, tehát kevés esetben jövök ki jól.

2019. júl. 4. 20:44
 13/29 A kérdező kommentje:

Alapból a telefonhoz hozzá van adva (Apple pay) csak az OTP-t kell felhívni ellenőrzés miatt, utána tudok fizetni vele telefonnal is.

Most van rajta kb 3000, azt nem igazán költeném el róla, mert jól jöhet bármikor, de én még a pin kódot se tudom hozzá..

2019. júl. 4. 20:51
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Ember, 18 éves vagy. Azt csinálsz amit akarsz, fogod magad és kimész az ajtón. Nem kell engedélyt kérned vagy ilyesmi. Mi lesz, ha elmész dolgozni csak úgy? Azt mondja, hogy irgum-burgum?
2019. júl. 4. 20:59
 15/29 A kérdező kommentje:

Igazából majd amikor elmegyek dolgozni, akkor szerintem annyit mond először hogy menjek oda ahova akarok, apumnak szól és ő elintézi ezt, nyilván szóban.

Utána meg ha észreveszi hogy csak jól jöhetek ki a munkával suli közben is, akkor meg fájni fog neki az igazság.

2019. júl. 4. 21:02
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

1.tiltasd le a kartyat,csinalj masikat magadnak es azt tartsd magadnal

2. Ne mondj neki semmit.Ennyi.Csinalj mindent ahogy akarsz nehogymar kerni kelljen tole hogy elmehess valahova,vagy dolgozni vagy barmit is.

2019. júl. 4. 21:09
 17/29 A kérdező kommentje:
Napközben elenged, de este már nem. Ha valakinél ott akarnék aludni azt se engedi meg, szóval az ilyeneket egyáltalán nem..
2019. júl. 4. 21:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Életképtelen nyomi vagy, nem csoda hogy kisgyerekként kezel.
2019. júl. 4. 21:52
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor legyen úgy. Maradok ebben a helyzetben maximum, és akkor igazad lesz.
2019. júl. 4. 22:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond miért ne dolgozz? Tanulj helyette vagy mit kellene csinálnod?

A bankba bemész és leveszed a pénzt, senki nem akadályozhat meg. Vagy letiltod a mostani kártyát, kérsz egy újat és mondjuk apud címét adod meg hogy oda küldjék. Ott átveszed. Vagy kérd postán maradónak.

2019. júl. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!