Miért vállanak egyesek 2-3-4 gyereket, ha nyilvánvalóan nincs idegrendszerük hozzájuk?
Sziasztok!
Új szomszédok költöztek nem rég az utcába. 4 gyerekük van, de olyanok, mintha a kisegítőből szabadultak volna.
Anyuka egész nap otthon van, kitolja a legkisebbet babakocsiban az udvarra aludni, aztán bent a házban csinál valamit egész nap. Néha betolja a kicsit a házba, aztán rászabadítja a világra a 3 nagyobb gyerekét.
A legidősebb 14 év körüli fiú, van egy húga meg egy öccse. Torkuk szakadtából, telitüdőből ordítanak, van hogy hajnali 6-kor is.
Van a másik szomszédban is 3 gyerek, azok normálisak, nyilván zajjal járnak mert gyerekek, de senkit nem zavar a labdázás, a nevetés vagy néha az ordítozás, de az sem olyan decibellel megy, hogy az embernek felmegy a vérnyomása.
Ezek meg csak ki vannak terelve, ha anyuka rájuk szól (nagyon ritkán) akkor megy a vita, amit szintén a fél utca hallani szokott. Elhiszem én, hogy jó dolog a CSOK, meg sokan csak így tudnak házat venni, de megéri ez, ha az embernek semmi türelme és kedve foglalkozni a gyerekekkel?
Kirakja őket a kertbe, aztán ölik egymást mint az állatok. A kicsi múltkor fél órát bömbölt a babakocsiban, már azon gondolkoztam, hogy átcsöngetek, hátha szomjas az a nyomorult vagy valami baja van. Aztán meghallotta és bevitte...nem értem.
Sajnos a szülők iskolázottsága, társadalmi pozíciója, értelmi szintje, anyagi színvonala is tükröződik a gyerekek viselkedésében.
Azok a gyerekek akikkel foglakoznak, tartalmas időt töltenek velük, programokra járnak, játszanak, mesekönyvet és könyveket olvasnak másképp viselkednek.
Nem véletlen hogy a prolik újratermelik magukat. A gyerek is azt a mintát követi amit otthon lát,
Kérdező nekem pl 3 gyerekem van de nem Csok gyerekek mert annál idősebbek és még sem orditanak ,bántják az állatokat,ez inkább ember személyiség függö .
Szimplán neveletlenek azon meg semmi nem segít.
16! Te agyoniskolázott szerencsétlen!
Írtam, hogy van 2 kisebb testvére. Szövegértés megy vagy fizesselek be nyelvtanból különórákra? Te is hasonló marha lehetsz.
Egyébként nem érdekel mi a baja ha van neki egyáltalán, nem ez volt a kérdés lényege. Itt egyetlen hülye van, az pedig te vagy, mert rajtad kívül mindenki felfogta miről van szó.
A CSOK csak egy példa volt utolsó, hogy szerintem most sokan csak ezért vállalják be akár a 4.gyereket is, mert csak így tudnak házhoz vagy lakáshoz jutni. Ismerek én is négygyermekes családokat, nem ilyen állatok a gyerekek mint ezek, vagy amit páran írtatok.
Csak ők szeretik a gyerekeket, örömüket lelik abban ha foglalkoznak velük, és nem csak felesleges nyűg, hogy ne kelljen dolgozni vagy fel lehessen venni a támogatásokat. De ez meglátszik a gyerekeken is, mert nagyon jó fejek, értelmesek és normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!