Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is jól döntöttem?

Szerintetek is jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Apám már kb 6 éve felém sem néz, én volt, hogy kerestem,de le se sz.rta. Van neki egy kapcsolata, ami eléggé rossz a pletykák alapján és lett egy gyereke is, aki ugye nekem a féltestvérem, de apám nem szólt, hogy lesz egy féltestvérem,soha nem is hívott meg magukhoz,hogy megismerjem a párját és a gyereket. Semmilyen ünnepkor sem tűnik fel, születésnapomkor sem köszönt fel, szerintem eszébe sem jutok. 6 éve lassan, hogy semmit nem tud rólam. Én hiába kerestem többszőr is, olyan mintha nem is léteznék az ő oldaláról. Mások azt mondták, hogy menjek el hozzá és személyesen kérdezzem meg tőle, hogy mi az oka annak,hogy semmibevesz, de én úgy érzem sok értelme nem lenne odamenni, mert már annyira elhidegült lettem én is, hogy már beszélni sem tudnék vele semmiről. Ti is így döntöttetek volna,hogy nem mentek oda személyesen választ kapni a miértekre vagy odamennétek?

25/N

2019. jún. 18. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Jól döntöttél. Olyan emberekkel vedd magad körül akik szeretnek, még ha ők nem is a családod.
2019. jún. 18. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Jól döntöttél. Az én apám is ilyen. Megcsalta anyám, aztán lelépett a nővel akinek kölyköt csinált, azokat is otthagyta, fene se tudja hány k##vája van már. Engem max akkor keresett amikor érdeke volt, de amúgy eszméletlen szánalmas ember lett. Szégyellem hogy ilyen apám van.
2019. jún. 18. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Én se mennék oda. De majd, ha szarban lesz, akkor se rinyáljon, hogy a gyereke vagy.

ui: ezekből lesznek a szívszorító nagypapák és nagymamák a youtubeon, hogy egyedül ülnek a karácsonyfa mellett és siránkoznak, hogy senki rájuk se néz. Meg megrendezik a saját halálukat, hogy összejöjjön a család. Biztos ismeritek ezt a szirups tanmesét. Csakhát az van, hogy ezek általában már következményei valami előzménynek.

2019. jún. 18. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
26%
Le kell mondani az örökségről is ügyvéden keresztül, hogy nehogy rád hagyjon valami hitelt.
2019. jún. 18. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Felesleges odamenni. Minek? Azért, hogy elmondja, hogy nem várt gyerek voltál? Vagy mi? Lehet, olyan sztorija, amit meg tudnál neki bocsájtani?

Hagyd a fenébe!

2019. jún. 18. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg ha nagyon akarsz menj el, de készülj fel a csalódásra, nem lesz nagy össze borulás, valószúnü olyan totál semleges lesz az egész.

Èn egy családodt ismertem, ahol a gyerek kb 5 éves volt mikor anyuka úgy döntött, hogy elhagyja az apát, elég messzire költöztek. A nö egyébként csúnyán viselkedett, mert habár a férfi eléggé link volt, és ivott is, de azért apaként jó volt mindig is a fiához(söt leginkább elhalmozta mindennel). Amikor anyuka lelépett és jött a válás az apuka minden kapcsolatot megszakított velük. pár év múlva kérdeztem, hogy miért nem él a láthatási joggal. A pénzt fizette rendszeresen, de nem akart kapcsolatot se a gyerekkel se az anyával. Azt mondta nekem az apa, hogy neki ez így túl sok. Ö dolgozik, és egy messzi gyerekre nincse´energiája. Szerintem lusta volt, és fájt is neki, hogy férjként nem volt megfelelö.

De igazából ezen semmi nem fog változtatni.

2019. jún. 18. 12:56
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Akkor viselkednek így, amikor úgy gondolják, hogy nem ő az apád.
2019. jún. 18. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a szíved azt súgja, akkor menj, ha nem, akkor inkább ne. Neki kellene keresni!
2019. jún. 20. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!