Apám miért ilyen lekezelő velem? Mit lehetne tenni? Többi lent.
Elég hosszú lesz de a kérdéshez ismernetek kell nagyjából a dolog hátteret.
Kiskoromban nagyon apas voltam, apám is nagyon szeretett engem én is öt.
Azonban valami megváltozott ahogy elkezdtem felnolni. 12 évesen amikor megkaptam az első egyesem a suliban, úgy megvert hogy másnap belilult az arcom. Anyum nem volt otthon,délutános műszakban volt,de mikor másnap elmondtam neki azt mondta apám nemis vert meg nagyon csak érzékeny a borom. Nos az ezt követő jó másfél évben folyamatos bántalmazás volt,természetesen csakis akkor ha anyum nem volt otthon. A hatalmas szeretet átalakult gyulolette,és már apám sem úgy állt hozzam ahogy az előtt.
Mikor elkezdtem a közép sulit a testi bántalmazás atvaltott lelki terrorba,ami olyan szintre sodorta az egészet hogy a kommunikáció már csak a kötelező szia-szia volt és ennyi. Folyamatos rideg hangulat volt amint hazajött melobol,bevonultam a szobamba és másnap reggelig ki sem jöttem csak hogy minnel jobban elkeruljem azt hogy bármit beszolhasson.
18 évesen eldöntöttem hogy a barátommal el költözünk egy nagyvárosba megpróbáljuk ott élni az életünket,és így 250 kilométerre voltunk otthonról. Ezután apám megváltozott, kedvesebb volt figyelmesebb mikor hazajöttem hozzájuk,vagy ok jöttek hozzánk. Érdeklődött felőlem.
Viszont 7 hónap után lett egy nagyobb serulesem,ami miatt kénytelenek voltunk hazajönni mivel nemtudtam dolgozni,így a pénzünk sem volt annyi hogy ki tartsunk hónapról hónapra.
Mióta hazakoltoztem meg rosszabb mint mielott elkoltoztem. Teljesen lekezelő,folyton beszól valamit,érezteti hogy csak megtűrt személy vagyok itt. Próbálok a családi vacsoraknal leülni hozzájuk,beszélgetni,közelebb kerülni de annak általában az a vege hogy két perc után beszól valami olyat amivel érezteti hogy meg sem erdemlem hogy közöttük legyek,így hat ilyenkor szépen csendben megfogom a tányérom és a szobámban eszem meg a kajam. Ami a legjobban zavar hogy anyum mindehhez asszisztál valószínűleg o is fel tőle.
Úgy érzem nem tudok vele így együtt élni többet,egy levegőt szívni vele,ez így nem élet. Teljesen tanácstalan vagyok hogy mit lehetne ezzel kezdeni,kérlek segítsetek! :(
19/L
Bocsánat
tartja vele a kapcsolatot*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!