Szülőként mit szólnátok hozzá, ha a 16 éves fiatok azt mondaná, utálja a strandot, és nem akar menni veletek?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 15:14
11/57 A kérdező kommentje:
Csak furcsa.. ki ne szeretné a strandot?
2019. jún. 17. 15:44
12/57 anonim válasza:
Egy csomóan nem szeretik a strandot, ne viccelj már.
13/57 anonim válasza:
Én pl. utálom a strandot! :D Ha fizetnének érte, akkor sem mennék!
14/57 anonim válasza:
Mi az, hogy ki ne szeretné a strandot? Ki ne szeretné a rántott húst, ki ne szeretné a gyakorikérdéseket, ki ne szeretné a focit? Miből gondolod, hogy van olyan dolog, amit mindenki szeret? És mit akarsz ezzel mondani, hogy ki ne szeretné? Hogy tulajdonképpen hazudik, mert szereti, de juszt is megtagadja az elmenetelt?
15/57 anonim válasza:
Mit szolnek? Semmit. Ha nem akar,nem jon. Ennyi:D Nyilvan a strandolas is csak egy felajanlott de nem kotelezo program
17/57 anonim válasza:
Én csak télen és munka/tanítási időben vagyok hajlandó strandra menni. Nyáron csak akkor mennék, ha a gyerekek és a férj is akarja.
Undorító ami van nyaranta, heringparti, vigyázni a cuccokra, ellopják a papucsod, sok ember annyira gombás lábbal, hogy egyszerűbb lenne amputálni a lábujjait mint kezelni a körmöt....
Csúcsidőben kész fertő az egész.
18/57 anonim válasza:
16 évesen az ember nem feltétlenül arra vágyik, hogy a szüleivel strandoljon. Inkább a haverokkal. Másrészről: ha utálja a strandot, akkor nem jön és kész.
Mellesleg én is utálom. Tömegnyomor a vízben, sokszor nincs árnyékos hely, olvasgatni meg otthon is tudok.
19/57 anonim válasza:
Tavaly volt egy srác a strandon, aki feküdt egész nap. Láthatólag nem akart ott lenni, rossz volt nézni szegényt
20/57 anonim válasza:
Ha otthonülős akkor szégyel veletek menni. Ez így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!