Halasztok az egyetemen, mert 2 tantárgy nem sikerült, erre a szüleim követelik, hogy mutassam meg nekik a Neptunban a jegyeimet, tantárgyak jegyzékét, valahogy szerezzem meg a jelenleti íbeket hogy bejártam. Normális?
Kinevetném őket, ha ilyet kérnének. Felnőtt vagy, magad tartod el, dolgozol és egyetemre jársz. Ki a fenét érdekel, ha nem sikerül 2 tárgy időben? Simán belefér munka mellett ilyesmi.
Majd megcsinàlod, nem vagy általános iskolás, hogy ilyen szinten számom kérjenek.
Egyébként meg milyen jogon néznék meg a katalógust is? Omg. Nyilván ha dolgozol is nem tudsz mindig bejàrni..
#24 (csak zárójelesen, órákra bejártam, mert a szakommal sok magán órát tudtam adni online és személyesen iskolásoknak)
#21 Gyerekként is mindig mindent jobban akartak tudni. Pl hogy kivel, mikor, hol, mit, percre pontosan el akartak volna számoltatni mindenről. Gimit váltottam 2 év után, ahhoz is fél évig kellett könyörögnöm, mert nem tetszett a suli, a bejárás. Ott is variáltak mindenfélét.
Elkerültem egyetemre, és meg akarták mondani, hogy melyik kollégiumba menjek (mert az ismerősük is abban van, hogy szemmel tartson, miközben 3 km-re volt az én karomtól) velem nem szúrtak ki, beírtam ami nekem jó.. "amíg én fizetem a kolit..." szöveg persze előjött :D
Vagy amikor nekik nem tetsző barátom volt, na akkor iis megmondták hogy milyen rossz vagyok. A gond az volt, hogy nem volt diplomája és forint milliói és egyszer sem látták élőben. 19 voltam, nekem nem mondja meg senki hogy kivel találkozzak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!