Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Halasztok az egyetemen, mert...

Halasztok az egyetemen, mert 2 tantárgy nem sikerült, erre a szüleim követelik, hogy mutassam meg nekik a Neptunban a jegyeimet, tantárgyak jegyzékét, valahogy szerezzem meg a jelenleti íbeket hogy bejártam. Normális?

Figyelt kérdés
Nem lakom otthon, magamat tartom el, az érettséginél nem voltak ilyen szigorúak. Ezt meg halál komolyan veszik. Szerintük mindenki el tudja végezni az egyetemet..
2019. jún. 8. 18:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
*Szal annyit mutass meg nekik az életedből, amennyiből, amiből még nem lesz vita; és nem állnak neki kioktatni. Egyébként meg minden szép és jó. De én pl ilyen emberekkel nem is feltétlen tartanám szívesen a kapcsolatot. Tehát pl aki ilyen számonkérős, azt én nem tudom szeretni, ahhoz nem tudok kötődni, ragaszkodni semmilyen szinten. Leeht nem is látogatnám őket; ha ilyenek; sőt, nagy valószíűséggel nem.
2019. jún. 11. 01:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kinevetném őket, ha ilyet kérnének. Felnőtt vagy, magad tartod el, dolgozol és egyetemre jársz. Ki a fenét érdekel, ha nem sikerül 2 tárgy időben? Simán belefér munka mellett ilyesmi.

Majd megcsinàlod, nem vagy általános iskolás, hogy ilyen szinten számom kérjenek.

Egyébként meg milyen jogon néznék meg a katalógust is? Omg. Nyilván ha dolgozol is nem tudsz mindig bejàrni..

2019. jún. 11. 17:41
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, legközelebb meg betelefonálnak a munkahelyedre, hogy bejársz rendesen dolgozni, vagy lógsz?
2019. jún. 11. 17:46
 24/24 A kérdező kommentje:

#24 (csak zárójelesen, órákra bejártam, mert a szakommal sok magán órát tudtam adni online és személyesen iskolásoknak)

#21 Gyerekként is mindig mindent jobban akartak tudni. Pl hogy kivel, mikor, hol, mit, percre pontosan el akartak volna számoltatni mindenről. Gimit váltottam 2 év után, ahhoz is fél évig kellett könyörögnöm, mert nem tetszett a suli, a bejárás. Ott is variáltak mindenfélét.

Elkerültem egyetemre, és meg akarták mondani, hogy melyik kollégiumba menjek (mert az ismerősük is abban van, hogy szemmel tartson, miközben 3 km-re volt az én karomtól) velem nem szúrtak ki, beírtam ami nekem jó.. "amíg én fizetem a kolit..." szöveg persze előjött :D

Vagy amikor nekik nem tetsző barátom volt, na akkor iis megmondták hogy milyen rossz vagyok. A gond az volt, hogy nem volt diplomája és forint milliói és egyszer sem látták élőben. 19 voltam, nekem nem mondja meg senki hogy kivel találkozzak...

2019. jún. 11. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!