Szerintetek egy normális apa ezt csinálja?
F
Munkából jöttem haza 22:30 kor. Már a munkában hívt, hogy mikor jövök haza, de már volt a fejibe, mert hogy szeretne elmenni koncertre, és már ivott, hogy nem-i vinném el őtet. Mondom hisz még munkában vagyok, most végeztem csak. Hogy jólvan, szia, és letette. Még annyit se tudott meghallgatni, hogy megkérjem őt arra, hogy csináljon nekem teát, és mar le is tette. Hogy 1 órát legyek kint vele. Jövök haza 22:30 kor, és már ő is jött haza a húgommal, mert haza akart jönni a húgom, hogy én elmennék vele, és lennénk kint 1 órát. Mondom full fáradt vagyok, nem elég, hogy munkában idegeskedni, hazajövök még az apám is fel-b@s. Tudjátok milyen cirkusz volt otthon az éjjel? Nem és nem fejezte be, mondta a magáét. Bementem a szobámban még ott is mondta. Hogy én amire őt megkérem azt teljesíti, de hogy ő valamire megkér engem, nem tudom teljesíteni. Hogy a nagymamám egyet “fütyül”, “csettint”, akkor viszem őt templomba. De nem éjfélkor. Aztán lementem a nagyszüleimhez aludni. Anyukám gyógyfürdőben van. Most vegyétek ezt úgy, ha neadjisten messze laknának a nagyszüleim, kihez mennék? Ordibált az apám velem, én is vele, mert nem fogta fel, hogy fáradt vagyok. És már fenyegetőzött azzal, hogy tőle ne kérjek semmit. 0:30 volt mikor elaludtam. Éjfélig volt a cirkusz.
Reggelre a fejem elől fáj, sírnék. Nem elég, hogy munkában idegeskedés, még otthon sincs nyugodtság. Depressziós vagyok megint, nekem ez kell.
Tényleg ezektől akarsz érdemi választ?
Csak annyit tudnak mantrázni, hogy költözz el.
A kérdésedre: nem, nem ezt csinálja. Értelmes ember nem ughráltatja éjjel a másikat, főleg ha a másik beteg, és munka után van.
Szerintem nem a tea volt a lényeg a kèrdésben.
Kérdező: nem, elég önző apádtól h azt várja h a munkából hazaesve őt furikázzad.
Amúgy neked anyanyelved a magyar? Elég furán írsz (ezt nem bántàsból). Bem az látszik h helytelenül vagy tájszólással írsz, hanem a mondatok, a szavak sorrendje olyan fura.
#23, mégis valahogy a kérdezőt köpköditek kórusban. Ennyire telik csak tőletek?
Ha van annyira pofátlan, hogy a szüleivel él, akkor egyből legyen a csicskájuk is?
Azt is kifelejtitek, hogy az "apuka" ment a gyerek után, és csinálta a cirkuszt. Ez így rendjén van, mi? Ha már ott mer lakni a szemetje, nyelje le ezt is, mi?
Kritikán aluli a gyk népe.
Na, a sok agyalap megragadta a lényeget.
En még az 50 éves férjemnek is megcsinálom a teát.
A kérdező betegen dolgozik, csak egy nyomorult teát kért volna!
Mik vagytok ti? Valami lelketlen gépek?
Kérdező, az apád egy gyökér.
Részeg apát meló után még koncertre elvinni....elképzelhető még a folytatás is, onnan hajnali 5-ig nem kerülsz haza.
Tea....más meg a teán van itt kiakadva.
Elmebaj ez a gyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!