Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy normális apa...

Szerintetek egy normális apa ezt csinálja?

Figyelt kérdés

F

Munkából jöttem haza 22:30 kor. Már a munkában hívt, hogy mikor jövök haza, de már volt a fejibe, mert hogy szeretne elmenni koncertre, és már ivott, hogy nem-i vinném el őtet. Mondom hisz még munkában vagyok, most végeztem csak. Hogy jólvan, szia, és letette. Még annyit se tudott meghallgatni, hogy megkérjem őt arra, hogy csináljon nekem teát, és mar le is tette. Hogy 1 órát legyek kint vele. Jövök haza 22:30 kor, és már ő is jött haza a húgommal, mert haza akart jönni a húgom, hogy én elmennék vele, és lennénk kint 1 órát. Mondom full fáradt vagyok, nem elég, hogy munkában idegeskedni, hazajövök még az apám is fel-b@s. Tudjátok milyen cirkusz volt otthon az éjjel? Nem és nem fejezte be, mondta a magáét. Bementem a szobámban még ott is mondta. Hogy én amire őt megkérem azt teljesíti, de hogy ő valamire megkér engem, nem tudom teljesíteni. Hogy a nagymamám egyet “fütyül”, “csettint”, akkor viszem őt templomba. De nem éjfélkor. Aztán lementem a nagyszüleimhez aludni. Anyukám gyógyfürdőben van. Most vegyétek ezt úgy, ha neadjisten messze laknának a nagyszüleim, kihez mennék? Ordibált az apám velem, én is vele, mert nem fogta fel, hogy fáradt vagyok. És már fenyegetőzött azzal, hogy tőle ne kérjek semmit. 0:30 volt mikor elaludtam. Éjfélig volt a cirkusz.

Reggelre a fejem elől fáj, sírnék. Nem elég, hogy munkában idegeskedés, még otthon sincs nyugodtság. Depressziós vagyok megint, nekem ez kell.

2019. jún. 8. 08:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Ha dolgozol, akkor nyilván nem 12 éves vagy, tehát szabadon költözhetsz. Ez sajnos ilyen, minél tovább marad a szülők nyakán az ember, annál feszültebb a helyzet. Jóindulat mellett is.
2019. jún. 8. 08:54
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Ok.
2019. jún. 8. 08:56
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem. De te se vagy normális: már egy 10 éves is képes saját magának teát csinálni. Nem bonyolult ám. Víz felforral, filter leforráz és kész.
2019. jún. 8. 08:58
 4/27 A kérdező kommentje:
08:58: Kedves válaszoló beteg vagyok, torkom fáj, antibiotikumot szedek. Mikorra hazaérek várhatok 1 órát mire kíhül a tea. Erről van szó, nem arról, hogy nem tudok teát csinálni
2019. jún. 8. 09:01
 5/27 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan már...
2019. jún. 8. 09:02
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Egy óra alatt nem kihűl, hanem kb megdermed a tea. De segítek, bakker mert komolyan életképtelennek tunsz: fújd meg. Levego beszív, csücsörít, a bögrébe levegő kienged. Ez lehűti. Baxus.....
2019. jún. 8. 09:05
 7/27 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kell csinálni csak nem segített így sem. Egy apának nehezire esik a gyerekének teát csinálni? 21 éves vagyok
2019. jún. 8. 09:07
 8/27 anonim ***** válasza:
59%
21 eves vagy az ég áldjon meg. 21!!!!! Nem 2, nem 6, hogy apucika csinálja a teacskat az édes kicsi beteg kicsi lánykájának. A popsidat ki tudod egyedül torolninvagy abban is segíteni kell?
2019. jún. 8. 09:10
 9/27 anonim ***** válasza:
74%

Ha teheted költözz el. Nagyszülők külön élnek? Akár hozzájuk is, ha normálisak.

Amúgy nem értem miért lovagolnak a teakérdésen a többiek. Megtudná csinálni, persze. De ha valaki egész napos meló után furikázást meg éjszakában várakozást várna tőlem az lenne a minimum, hogy vesz nekem egy forró italt és valami kaját. Nem az, hogy rám.assza a telefont mielőtt végigmondanám amit akarok.

2019. jún. 8. 09:28
 10/27 A kérdező kommentje:
09:28: Hisz pontosan. És nem elég hogy munkában idegesség még otthon is kell lenni cirkusznak. Ez marhára jó az én idegrendszeremnek
2019. jún. 8. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!