Megutáltathatja magát a szülő, ha nem akarja elengedni a 18-19 éves gyerekét sehova?
Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 18:00
1/11 lilla64 válasza:
Egy 18-19 éves gyereket sehova ne engedni el,az azért tulzás.
2/11 anonim válasza:
18 évest nem kell "elengednie" sehova. Ha a 18 éves ennyire engedi magát korlátozni, az az ő baja.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak ha nagynehezen elengedik akkor is utána egy hétig azt hallgatja, meg pasikkal is ha találkozik azt is titkolni kell az apja előtt.
2019. jún. 4. 18:04
4/11 anonim válasza:
2es, akkor gondolom eltartania se kell ha ennyire felnőtt, igaz? Sőt azt sem kell hagyni hogy a szülőnél lakjon, aki felnőtt oldja meg a lakhatását és tartsa el magát nem? Vagy csak akkor felnőtt ha bulikáról van szó?
6/11 anonim válasza:
#4, unalmas már ez a mantrád. Találj ki újat!
7/11 anonim válasza:
18-19 éves oda megy ahova akar. A fiam 20 éves. Nem kérdezzük, hogy hova megy. Magától annyit mond, hogy kb mikor várhatjuk haza. Pl: két nap múlva.
8/11 anonim válasza:
6os mintahogy az is unalmas hogy a kamaszok csak a jogaikat ismerik a kötelességeiket nem. Nekik mindent lehet, minden jár, de elvárni nem lehet tőlük semmit. Én azt mondom, ha valaki felnőtt, akkor legyen az a pozitív és negatív dolgoknál is.
9/11 anonim válasza:
De jó, hogy én tizenévesen nem igényeltem az ilyet, és nem akartam fiúkkal találkozgatni! Igaz, nem volt kivel, de nem is igazán hiányzott.
10/11 anonim válasza:
Jaj de bírom ezt a sok kamasz fikázó kommentelőt, mintha ti annak idején nem akartatok volna eljárni pasizni, csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!