Van itt olyan, akinek a szülei kiborultak, amikor bejelntette, hogy külföldre költözik végleg/ideiglenesen, és próbálta szabotálna az utat?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Volt párotok vagy a párotokhoz költöztetek ki? Volt gyerek? Megbékéltek vele a szülők végül? Hogy viselték (ha) külföldön alapítottak családot? Esetleg kiköltöztek?2019. jún. 4. 16:00
1/2 anonim válasza:
Én 3-nappal azelött mondtam nekik hogy kűlföldre megyek,mert itt rossz nekem makárhogy is probáltam "probálok nem találom a helyemet,ugy hogy 2-hét mulva megyek énis.amikor elmondtam nagyon kiborultak de végűl is megkellet barátkozniuk a döntésemmel.
2/2 anonim válasza:
Anyukámnak nem tetszik hogy külföldre költözött férjem után a gyerekeinkel de ez mi döntésünk és kész .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!