Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerek hány éves koráig...

A gyerek hány éves koráig tennéd meg ezt neki?

Figyelt kérdés

Uzsonna csomagolas suliba, szobájában takarítás pl.?

Hány éves kortól várod el hogy ezeket megcsinálja a gyereked?

2019. jún. 4. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a gond, ha a 16 évesnek megcsinálja az édesanyja az uzsonnát, ha amúgy is fent van, és készít mindenkinek a reggelit, hanem az nem stimmel, hogy csak ezért felébreszti.
2019. jún. 4. 18:11
 22/26 anonim ***** válasza:
34%

Idén vagyok 18 és anyukám csinálja minden nap a reggelim, így nem kell amiatt még korábban kelnem legalább.

Pakolni nem szokott a szobámban, csak levinni a mosatlant, szennyest és felporszívózni.

2019. jún. 4. 20:15
 23/26 anonim ***** válasza:
24%

előző vagyok

Nem ébreszteném fel ilyenért, volt h emiatt mentem inkább kaja nélkül suliba

2019. jún. 4. 20:45
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, ment a zöld pacsi!!

Egy bnőm lányáról volt szó, és elhűltem mikor meghallottam hogy felkelti a szüleit!

2019. jún. 4. 21:34
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
A szobámat kb 6 éves koromtól egyedül takarítottam. Uzsonnát viszont a gimi végéig csomagolt nekem anyukám. Nem keltettem fel, nem vártam el. Azért csinálta, mert ő otthonról dolgozik, kötetlen munkarenddel és alapból koránkelő, míg nekem gyakran volt nulladik órám és a busz is korán indult. Ő felkelt öt perccel azelőtt, hogy én elindultam (amúgy is felkelt volna) és gyorsan összedobott egy szendvicset amíg én működőképes állapotba hoztam magam.
2019. jún. 5. 01:16
 26/26 anonim ***** válasza:

A bevezető kérdés nem erről szól.

"Egy bnőm lányáról volt szó, és elhűltem mikor meghallottam hogy felkelti a szüleit!"

Ezt ugyanis sehány éves koráig sem tenném meg, hogy ezt megengedjem.

Suliba uzsonnát csomagolni, azt megteszem, a szobáját viszont takarítsa ki saját maga, 16 évesen. A barátnőd lánya egy szédült kamasz.

És kétségeim vannak, hogy Te felnőtt vagy-e, mivel erre itt vársz választ a "Gyakorin". Magadtól nem megy?

2019. jún. 7. 03:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!