Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van oka hibáztatni a szülőket?

Van oka hibáztatni a szülőket?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a gyerek ronda lett, a gyereknek van oka hibáztatni a szüleit emiatt, hogy ronda és hogy emiatt minden sokkal nehezebb lesz az életébe? Vagy el kell fogadnia, hogy más mint a többi ember és ezzel együtt kell élni, hogy bizonyos átlagos dolog nem fognak neki menni, ami másnál természetes. Pl társkeresés, társasági élet, barátok stb...
2019. máj. 30. 16:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Hú, a Rumer Willis tényleg rettenetes ronda. Már én is elgondolkodtam, hogy bánhatott el így vele a természet.
2019. máj. 30. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem pedig oka sokszor van rá, de nem szép dolog a szüleid szemére vetni, hogy ők is rondák és ezért te is az lettél.

Kivételek persze mindig léteznek, mikor két "szép" embernek lesz "csúnya" gyereke, de összességében azért azt hozza a minta, hogy két 165 cm-es embernek ritkán lesz 190-es fia...

2019. máj. 31. 05:03
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Olyan nincs, hogy ronda. Mindenkiben van valami előnyös, csak meg kell tanulni azt hasznosítani. Vannak, akikben több, vannak, akikben kevesebb, de hogy valaki kifejezetten ronda legyen...szerintem ez csak kifogás. A kövér le tud fogyni a sovány meg tud izmosodni, a kevésbé előnyös arcvonásokat lehet ellensúlyozni mással, a test fejlesztésével pl. Nyilván itt nem a durva mutációkról beszélek, meg torzulásokról, de ha azt hiszed, hogy a rondaságod miatt van elcseszve az életed, akkor nagyon tévedsz. A sikeretlenség ennyi téren (társkeresés, társasági élet, barátok) nem azért van, mert ronda vagy, hanem mert egy lúzer vagy, ill. rossz a természeted, csak ugye sokkal könnyebb objektív körülményekre fogni mindent, mint beismerni, hogy a hiba bizony benned van, és nem a szüleid génállományában. Az ilyen hozzáállású embert mindne értelmes lény nagy ívben lekerül, mert sokáig nem lehet őket elviselni :S
2019. máj. 31. 06:29
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Szánalmas vergődés, kifogás keresés, "mindenki más tehet a nyomoromról csak én nem".

Pfff

2019. máj. 31. 06:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Látom itt megint csak a vak világba beszél mindenki. Fogalmuk sincs semmiről. Egy ronda embert nem tehet arról, hogy ronda. Nem tud ellene semmit se tenni, kivéve ha sok pénze van, azzal tud elérni valamint, pénz nélkül semmit. Attól h valaki kövér vagy sovány az nem tartozik a rondák közé.
2019. máj. 31. 14:23
 16/20 A kérdező kommentje:

A 13-as válaszoló szerintem nem ezen a bolygón él. Látom neked a felfogásoddal vannak gondok.

A mai nők szerinted ronda csávót keresnek? Semmi esélyem, lehetek akármilyen izmos, ha mellé alacsony és ronda vagyok, nem érdekli őket. Ezt csak pénzzel lehet ellensúlyozni

2019. máj. 31. 14:25
 17/20 anonim ***** válasza:
Elárulok neked egy nagy titkot: nem azért nincs barátnőd, mert ronda vagy. Nem ezen múlik a dolog. A lényeg mindig a KISUGÁRZÁS! Nem egy ronda pasit láttam gyönyörű nővel az oldalán.
2019. máj. 31. 14:35
 18/20 A kérdező kommentje:

látom fogalmad sincs róla miket írsz. Honnan veszed, hogy nincs kisurgárzásom.

Elárulom, hogy még mellette önbizalmam is van, emellett még jó szövegem is és vicces is vagyok, meg egy 5 millás kocsival járok.

Nem hülyeségből mondom azt, hogy minden a külső.

2019. máj. 31. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Az egyik munkatársam keresztfiára rádőlt a grill, mikor három éves volt.

Sandor Clegane lókuki ahhoz képest, ahogy a srác kinéz: foltokban nem nő a haja, az arcán sok heg, nyaktól lefelé egybefüggő hegesedés (ráolvadt és kigyulladt a műszálas polója)

Imádnivaló a srác, de sajnos foglalt :(

2019. máj. 31. 19:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Látom, neked semmi sem jó... ebben az esetben ülj be a sarokba, és nyalogasd a sebeidet!
2019. jún. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!