Van oka hibáztatni a szülőket?
Szerintem pedig oka sokszor van rá, de nem szép dolog a szüleid szemére vetni, hogy ők is rondák és ezért te is az lettél.
Kivételek persze mindig léteznek, mikor két "szép" embernek lesz "csúnya" gyereke, de összességében azért azt hozza a minta, hogy két 165 cm-es embernek ritkán lesz 190-es fia...
Szánalmas vergődés, kifogás keresés, "mindenki más tehet a nyomoromról csak én nem".
Pfff
A 13-as válaszoló szerintem nem ezen a bolygón él. Látom neked a felfogásoddal vannak gondok.
A mai nők szerinted ronda csávót keresnek? Semmi esélyem, lehetek akármilyen izmos, ha mellé alacsony és ronda vagyok, nem érdekli őket. Ezt csak pénzzel lehet ellensúlyozni
látom fogalmad sincs róla miket írsz. Honnan veszed, hogy nincs kisurgárzásom.
Elárulom, hogy még mellette önbizalmam is van, emellett még jó szövegem is és vicces is vagyok, meg egy 5 millás kocsival járok.
Nem hülyeségből mondom azt, hogy minden a külső.
Az egyik munkatársam keresztfiára rádőlt a grill, mikor három éves volt.
Sandor Clegane lókuki ahhoz képest, ahogy a srác kinéz: foltokban nem nő a haja, az arcán sok heg, nyaktól lefelé egybefüggő hegesedés (ráolvadt és kigyulladt a műszálas polója)
Imádnivaló a srác, de sajnos foglalt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!