Van oka hibáztatni a szülőket?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a gyerek ronda lett, a gyereknek van oka hibáztatni a szüleit emiatt, hogy ronda és hogy emiatt minden sokkal nehezebb lesz az életébe? Vagy el kell fogadnia, hogy más mint a többi ember és ezzel együtt kell élni, hogy bizonyos átlagos dolog nem fognak neki menni, ami másnál természetes. Pl társkeresés, társasági élet, barátok stb...2019. máj. 30. 16:59
1/20 anonim válasza:
Szerinted direkt csinált ronda gyereket? És rondaságból nincsenek ilyen negatívumok. Én se vagyok hú de szép, mégis volt párom, barátaim. Szóval szedd össze magad és ne sajnáltasd magad ennyire.
2/20 anonim válasza:
Nincs. Ez nem szülő hibája.
De ha pl folyamatosan verik a szülei, és ezért depressziós lett felnőtt korára, akkor az egy valós ok a hibáztatásra.
3/20 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, de mégsincs barátnőm.
2019. máj. 30. 17:25
4/20 lilla64 válasza:
Mégis miért lennének a szülők a hibásak?Azért olyan ronda nem lehetsz,hogy ne kapjál párt magadnak.Nem minden a külsőségeken múlik.
5/20 A kérdező kommentje:
Hát pedig 22 éves múltam és nincs barátnőm pedig próbálkozok a társkereső oldalaktól kezdve mindennel
2019. máj. 30. 17:30
6/20 anonim válasza:
Ha bármiért is a szüleidet jut eszedbe hibáztatni, rájuk tolnád a felelősséget, akkor nem vagy érett személyiség. Nem lehet hogy ezért nincs barátnőd?
7/20 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mivel érett vagyok.
A külső befolyásol mindent manapság és emiatt elég sok mindenben hátrányom van, tekintve a társkeresést amit még ezidáig sem jött össze.
2019. máj. 30. 17:49
8/20 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem a szülők hibája. Teljesen lutri, hogy fog kinézni egy gyerek, a külön-külön szép tulajdonságok is keveredhetnek úgy, hogy aránytalan, csúnya eredmény lesz.
Amúgy meg tipikus példa Rumer Willis. Apuka sármos, anyuka átlagon felüli szépség, szegény csaj meg max átlagoska.
A barátkozáshoz meg nem a külső a lényeg. Nekem annyi elvárásom van a barátaim irányába külsőleg, hogy ne legyenek retkesek.
9/20 anonim válasza:
Akinek ilyen ostoba ötlet az eszébe jut, hogy a szülei hibája, ha nem elég szép, az igen messze van az érett embertöl.
10/20 anonim válasza:
Es aki valoban ronda, es megis van baratnoje, az mit csinalt rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!