Mivel tudom meggyőzni anyut arról, hogy együtt aludhassak a fiú barátommal a nyáron? 16l
Nyáron ugye nincs koli, és a közös táncpróba nem megoldható, és muszáj lenne egymáshoz emiatt. Viszont olyan messze lakunk egymástól, hogy kb mihelyst odaér valamelyikünk a másikhoz, mehet is haza rögtön.
Anyának az az ellenérvek, hogy tuti csak meg akar khmm... Nos én biztos vagyok benne, hogy nem mivel ő meleg és barátja is van. De ezt ugye nem mondhatom anyunak mert nagyon homofób. Ha ezt tudná el is tiltana tőle.
Szerintetek mit mondjak neki, hogy belemenjen?
"akik ilyeneket válaszolnának, azok akkor is megdugnák szerencsétlen csajt ha nem akarná, "mert hát egy ágyban alszunk, akkor szex van"? gratulálok, férfiak..."
Nem, csak tudják, hogy hogy van az az ilyen kiscsajszikkal: nem kell nekik sok rábeszélés, ha úgy adódik...
Szerintem se fofod tudni meggyőzni.. 😑
Mindenesetre mondhatod neki, hogy biztos vagy benne, hogy veled nem akar szexelni, mert van valakije. Egyébként meg ha szexelnél is valakivel, lenne eszed óvszerre, meg nem csak éjjel ágyban lehet....
"A szex alapvetően szuper dolog. Miért nem akarja, hogy rèszed legyen benne? (Most az aktuális sráctól elvonatkoztatva, általában)."
De nem általában nem akarja, hanem pont most, amikor a lánya még csak 16 éves, amikor ha összejön egy baba soron kívül, akkor jó eséllyel az ő dolga (is) lesz majd felnevelni, stb.
Később majd persze, hogy nem lesz ellene kifogása, sőt, unokákat is akar majd.
"Mint írtam nem mondhatom meg anyámnak, hogy a srácnak van barátja, és meleg, mert akkor anya kiakadna, hogy milyen alakokkal barátkozok."
Igaza van az anyjának, nekem se tetszene. 1. 16 évesen éjszaka otthon a helye. 2. Homokosokkal barátkozik, két fiú/férfi csókolózása meg kifejezetten gusztustalan. 3. Ha a fiú a saját nemét szereti, miért is akar annyira nála aludni? Nappal nem lehet találkozni?
Tudunk nappal talizni a sráccal, de mint írtam nagyon messze lakunk, szóval ha egymáshoz utazunk akkor ott kéne aludni a másiknál, hogy legyen több időnk mint fél óra. Ahol kolisak vagyunk ott még nem tudunk táncot próbálni.
Amúgy köszönöm, hogy mindenki valami tinip*csának néz. Olyan kedves. Nem akarok vele lefeküdni, se senkivel
"De nem általában nem akarja, hanem pont most, amikor a lánya még csak 16 éves, amikor ha összejön egy baba"
erre találták ki a gumit, fogamzásgátlót, 72 órás tablettát, abortuszt.
""a lánya még csak 16 éves, amikor ha összejön egy baba"
erre találták ki a ... abortuszt"
Tényleg, milyen egyszerű és nagyszerű 16 évesen...
Kérdező, milyen táncról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!