Mivel tudom meggyőzni anyut arról, hogy együtt aludhassak a fiú barátommal a nyáron? 16l
Nyáron ugye nincs koli, és a közös táncpróba nem megoldható, és muszáj lenne egymáshoz emiatt. Viszont olyan messze lakunk egymástól, hogy kb mihelyst odaér valamelyikünk a másikhoz, mehet is haza rögtön.
Anyának az az ellenérvek, hogy tuti csak meg akar khmm... Nos én biztos vagyok benne, hogy nem mivel ő meleg és barátja is van. De ezt ugye nem mondhatom anyunak mert nagyon homofób. Ha ezt tudná el is tiltana tőle.
Szerintetek mit mondjak neki, hogy belemenjen?
Öhm... Valami itt nagyon félrement egyeseknél az értelmezésben. Mint írtam nem mondhatom meg anyámnak, hogy a srácnak van barátja, és meleg, mert akkor anya kikakadna, hogy milyen alakokkal baratkozok.
Aki szerint meg a srác megjátsza, hogy meleg annak mondom, hogy láttam már a barátjával. Nem hinném, hogy bárki is azért smárolgat egy másik sráccal, hogy aztán pont engem meg akarjon toszni.
Azt meg tényleg sután fogalmaztam meg, hogy együtt alszunk. Nem egy ágyban, csak ugyan abban a szobában.
#28: a kérdező a barátjával is látta, smárolni. Vagy azt is csak megjátszotta?
Ha meg mégis meg akarná kefélni, mit ér vele, ha a lány nem akarja? Vagy megerőszakolja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!