Van itt olyan aki kirakta a gyerekét /18 év felett/ otthonról? Mi történt aztán?
"addig pedig örülj, h szeretetben és egészségben vagytok egymásnak :)" - ez itt nem teljesül, mert a fiú durva és agresszív.
Kérdező, te már elég esélyt adtál.
Küldd el!
20 as vagyok.
Így van minek kérdezel itt minket, ha már rég eldontotted, h kirakod...
Amugyis én nem azt mondtam, h "nem rakhatod ki", amúgy h mondhatnek én ilyet neked? :D
Bármit meg lehet csinálni, csak utána ne csodálkozz fejleményeken.
Olyan mintha itt várnál visszaigazolast a tettedre.
Páromat azért zavarta el otthonról 18 évesen az apja mert soha nem tanult, utána nem akart munkát keresni. Akkor biztos haragudott az apjára, de jobbat nem is tehetett volna. Megjárta a poklot, szenvedett de soha nem ment haza kuncsorogni, talpra állt és jó ember lett belőle.
De az hogy kinek használ kinek nem a kidobás, azt nem lehet előre tudni. Mindenki máshogy reagálja le.
A helyedben odamennék hozzá és azt mondanám határozottan de nyugodt hangon, hogy : ez nem mehet így tovább, értelmes felnőtt ember módjára szeretnék veled beszélni, mert a viselkedésed aggodalomra ad okot.
Ha elzavar akkor mondd neki hogy ez volt az utolsó utáni esélye, távozzon a házból mert ezt egyikőtök se hajlandó tovább elviselni. Esetleg intézzetek neki albérletet az ő nevére, muszáj lesz fizetnie valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!