A férjem nagyon függ az anyjától. Kedves mama kezeli a pénzügyeit stb. Sokszor mondtam a férjemnek h ez igy nem jo. Ilyenkor a reakcioja befogja a fülét es közli velem hogy őt nem érdekli. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 22. 13:12
21/26 anonim válasza:
"Hogy lehet egy ilyen emberhez hozzámenni? " - kérdezik itt húszan. Hát valószínű, hogy a kérdező sem egy földre szállt angyal (róla nem tudunk, SEMMIT, csak hogy itt picsog a gyakorin)- és a férje is írhatna ide ki egy kérdést, mely után húszan elborzadva kérdeznék:
Hogy lehet egy ilyen nőt elvenni ? ? ?
22/26 anonim válasza:
Remélem a kedves mama mos főz takarít a babájára, és ő fizeti a rezsitek felét is ugye? Add be a válást és keress magadnak valakit, ebből sosem lesz felnőtt ember.
23/26 anonim válasza:
Házasság előtt nem tünt fel?! Gratulálok,a férjed értelmi szintjéhez illetve a tiedéhez. Megis érdemlitek egymást!
Csak ne szaporodjatok
24/26 anonim válasza:
Azért te se vagy semmi, hogy még így is képes voltál hozzámenni...
25/26 anonim válasza:
Ugye megmondtam, hogy kamu már az első oldalon? Nem is jött vissza. De írjatok még nyugodtan regényeket neki.
26/26 anonim válasza:
Én házasság előtt megbeszélném a párommal, hogy lesznek az anyagiak, így ilyen helyzetbe nem is kerülnék, mert ilyen anyucipicifia pasival nem házasodtam volna össze. De ha mégis ilyen helyzetbe kerülnék, akkor válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!