Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudtokcajanlani nyomkoveto appot?

Tudtokcajanlani nyomkoveto appot?

Figyelt kérdés

Szeretnek leszedni a lanyom telefonjara egy nyomkoveto appot, mert mostanaba egyre kevesebbet beszel velem es tobbet csavarog..ha kerdezem hova megy annyit mond h haverjaival, de azert megis erdekelne hogy hova szokott jarkalni..esetleg valaki tud valamilyen nyomkoveto appot ajanlani? Leginkabb olyan kellene, amit el is tudok tuntetni az alkalmazasok listajarol, es csak en tudjam megnyirni.

Elnezest az ekezetek miatt.

2019. máj. 16. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha olyan korban van, hogy már a barátaival csavarog, biztos, hogy van Snapchatje. Tölsd le, regisztrálj egy fake accounttal és kövesd be. Snap mapen láthatod, hogy hol van a Bit Moji segítségével.

Persze ez a terv nem ilyen egyszerű, ha nem lép be órákig, akkor nem frissül, meg persze nem biztos, hogy engedélyezi, hogy lásd, hogy hol van. Na, meg ott is eltud bukni, hogy lehet nincs is letöltve neki a Snap és/vagy a Bit Moji

2019. máj. 17. 00:49
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

Tudod nálunk ez így működik:

-anya kimegyek Dórival kutyát sétáltatni, a futtatón leszünk, 7re jövök.

Én:

-kislányom ma a bankba kell mennem, csak fél ötre érek majd haza.

Kicsi korától így működik. Elmondjuk egymásnak ki mikor hol van, mikor jön. És nem csak ő, oda-vissza. És nem csak vele, az egész család.

2019. máj. 17. 06:25
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Én ismerek egy nagyon egyszerű,ingyenes appot a neve kommunikáció.

Viccet félretéve ez normális kamaszkorban,hogy kicsit le akar rázni.Vagy esetleg történt valami köztetek,ami miatt most úgy érzi,hogy benned nem lehet megbízni.Anyukámmal úgy javult a kapcsolatom,hogy engedékenyebb lett és én dönthettem pl. arról hogy mikor megyek lefeküdni(addig akkor mentem amikor mondták és az volt olyan 8 körül).Ezenkívűl soha nem tiltott és támadott le semmi miatt. 16/L

2019. máj. 17. 07:03
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

Hany eves a lanyod? Ultra gaz a nyomkovrtes...ha rajon bukod a bizalmát a hatralevo eletedre...

Nekem a kisebb kerte, kifejezetten kerte hogy csinaljak vmi appot vagy vegyek nyomkovetos órat hogy tudjam hol van, de meg azt se akarom.

2019. máj. 17. 07:34
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Konkretan semmi plusz app nem kell, gyarilag van lehetoseg nyomkovetesre.

De inkabb kommunikacio, en sem fogom majd hasznalni a nyomkovetest.

2019. máj. 17. 07:44
 16/17 anonim válasza:
79%

Szóval, segítsünk kémkedni a lányod után hogy mikor merre jár mint ha csak egy béna pedofil lennél? Gratula...

Másrészről, ha csak azt tudja meg a lányod hogy te ilyenen akár csak elgondolkodtál, akkor ott bukott meg az összes maradék bizalom köztetek.

2019. máj. 17. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Beteg vagy.

Tudod, ha közelednél a lányod felé, és megpróbálnád elnyerni a bizalmát azzal, hogy mondjuk beszélgetsz vele (ne arról faggasd, éppen hol volt és kivel, hanem keress bármi hétköznapi témát), vagy csináltok közös programokat, lehet, hogy magától is elmondaná, hova megy.

Meg nem azért titkolózik, mert túl szigorúan fogjátok, és fél, hogy problémátok lenne a haverjaival, vagy a programjaikkal?

Vagy esetleg megismert egy fiút, és fél a reakciódtól?

Érdekes, nekem kb mindent megengedtek a szüleim (észszerű keretek között, meg én is tudok vigyázni magamra, sosem adtam okot bizalmatlanságra), ezért ha megyek valahova, nem félek szólni, hogy ,,Anya, Apa, megyek x helyre y emberrel, este 6 körül jövök, ha később, majd szóéok".

2019. máj. 17. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!