Szeretnek leszedni a lanyom telefonjara egy nyomkoveto appot, mert mostanaba egyre kevesebbet beszel velem es tobbet csavarog..ha kerdezem hova megy annyit mond h haverjaival, de azert megis erdekelne hogy hova szokott jarkalni..esetleg valaki tud valamilyen nyomkoveto appot ajanlani? Leginkabb olyan kellene, amit el is tudok tuntetni az alkalmazasok listajarol, es csak en tudjam megnyirni.
En az iphone iphone kozti gyari appot ismerem a baratokat, ami automatikusan kijelzi hol tartozkodik a masik.
Egy idoben amig szervizelve volt hasznaltam mas markaju telefont, arra is kerestem ilyet, de nem talaltam olyat amit el tudtam volna tuntetni az alkalmazasok kozul.
2019. máj. 16. 20:51
2/17 anonim válasza:
Ugye tudod,hogy semmi jogod más embert a beleegyezése nélkül nyomon követni?Ha elmúlt 18 akkor 1:Törvényt sértesz 2:Elveszted a lányod bizalmát.
2019. máj. 16. 21:00
3/17 anonim válasza:
Ettől nem fog többet beszélgetni veled. Sőt! Teljesen elveszted a bizalmát, valószínűleg végleg. Próbálj meg értelmesen beszélni inkább a lányoddal, sokkal célravezetőbb.
2019. máj. 16. 21:16
4/17 anonim válasza:
Remélem senki nem segít.
Nem én vagyok az erkölcsösség mintapéldéja az biztos (pár itteni válaszom talán tükrözi is), de ez azért sok...
Ha rájön mit érsz el vele? Csak bizalmatlanabb lesz feléd és még jó oka is lesz rá
2019. máj. 16. 21:22
5/17 anonim válasza:
Ja és persze a személyiségi jogokról és a magánszféráról még nem is beszéltünk .-.
2019. máj. 16. 21:24
6/17 anonim válasza:
Miért nem a számítástechnika kategóriába írtad? Ez valami hangulatkeltő, troll kérdés?
2019. máj. 16. 21:33
7/17 anonim válasza:
Hát én eléggé kiakadnék ha anyám nyomonkövetné minden lépésemet.
Te is kezdeményezhetsz beszélgetést vagy közös programot. Nyilván történt valami ami felborította lelkileg. Ahelyett hogy kémkedsz utána mint valami rossz perverz lehetnél partner a problék megoldásában. Esetleg...
17L
2019. máj. 16. 21:42
8/17 anonim válasza:
Tiszteljetek már meg bennünk olyan kamuval, ami nem ilyen átlátszóóó
2019. máj. 16. 21:53
9/17 anonim válasza:
Papa, nem vagy te egy kicsit kabbefasz? Talán érd el, hogy a lányod bízzon benned. Így csak annyit érsz el, hogy egyedül fogsz megdögleni valami sötét lyukban, mert hiába rinyálsz majd neki, eszébe fog jutni, hogy folyton csak ellenőrizni meg irányítani akartad, elvetted a fiatalságát. Meg is fogod érdemelni. Ő egy ember, és nem a tulajdonod.
2019. máj. 16. 21:59
10/17 anonim válasza:
A családunk (9fő) a Life360-at használja. Megbeszéltük, elfogogadtuk és látjuk valós időben a másikat. Mivel mindig együtt eszünk este, így tudjuk, hogy kb merre jár a másik, kitől lehet kérni, hogy hozzon hazafelé valamit. Nekünk nagy segîtség is, mert pl öcsém egész nap teherautóval jön megy és hazafeléjövet rá tudok bízni feladatokat. Múlt héten beugrottam a westendbe a telekomba, látták. Vettem is anyámnak wifis routert, meg kinyomtattam pár fotót. Nekünk bevált, de nem nyomozgatunk a másik iránt, inkább próbáljuk megkönnyíteni a saját és egymás dolgát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!