Kutyaba nyomkoveto letezik magyarorszagon? Hol? Mennyiert? Csak testbe ultetett erdekel!
2x loptak el a kutyamat eddig es mindig visszaszereztem, mert mazlim volt, viszont harmadszorra ez nem tortenhet meg.
Nem szamit a penz, osszeszedem, ha letezik olyan nyomkoveto (nem chip, hanem pontos helyet bemero eszkoz!!!), ami nem nyakorv, amit csakugy levesznek, hanem a testbe "muti bele" az orvos. Ami lathatatlan, mint a chip, csak az tudja, aki bele tetette es akinel van a bemero eszkoz.
Nagyon nagyon fontos nekem a kutyam, o az eletem, ha letezik ilyen eszkoz az orszagunkban, kerlek linkeljetek valamit, ahonnan lehet rendelni vagy ahova mehetek venni. Ne az aron akadjatok fent, vagy a reszleteken, csak kerlek segitsetek!!!
Ilyen tényleg nincs de olyan szemét ember van aki az ilyen kétségbeesett embereket vágja át. [link]
Bárcsak lenne de nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!