Idősebb, tapasztaltabb anyák segítségét KERESEM! Van valakinek tapasztalata arról, hogyan lehet "felnyitni" egy 23 éves fiú szemét arra, hogy meglássa, a barátnője/élettársa kihasználja, átveri?
Elég beteg dolog hogy nezegeted a 24 eves fiad bankszamlajat.
Nekem itt inkabb olyan erzesem van hogy nem vagy képes felfogni hogy a fiad felnőtt és kell engedned. Már nem anyuci kicsi kicsi fia.
Én imádom az ilyen egyoldali anyós kérdéseket amúgy. Az elején azt gondoltam, hogy az én anyósom írta ki, csak más életkorral meg élettársi viszonnyal :D
- "már az összes barátja elmaradt mellőle": a párom kihajította a korábbi baráti társaságát, mivel én szörnyeteg rávettem, hogy tanuljon tovább és kicsit túllendült az "ülünk a bót raktárába' azt lopott sört iszogatunk munka helyett" kaliberű haverjain.
- "elidegeníti tőlem is": én ugyan nem vagyok semmiféle kontaktban anyóssal, de mindig hagytam, hogy a férjem akkor beszéljen és találkozzon vele, amikor akar. Miután egy stresszes hónapban annyira kikészítette, hogy hazajött és velem kezdett ordítani, észrevette magát és megszakította vele a kapcsolatot. Anyós egy energiavámpír mártír helikopteranya, jobb se kell :)
Kár, hogy a kiegészítésnél dőlt az elméletem, anyós nemhogy adott volna a fiának, még azt a pénzt is ellopkodta mindig, amit a rokonsága küldött férjemnek alkalmakra majd azt hazudta nekik, hogy elverte hülyeségekre. Pedig az egész falu úgy tudja ám, hogy én vagyok a szemét rbanc aki mossa a fiacskája agyát és eliltotta tőle, pedig Ő a legjobb anya a világon! :D
Egy ötöst rá, hogy a kérdező a másik fele :D
A nagy baj ami történik a gyerekeddel, az te vagy. Ha a nevén van a kocsi, oda viszi, ahova nem szégyenli, nem kötelezheted hogy eladja, visszaadja a pénzt. Miért is akarta eladni és visszaadni a pénzt, ha a munkábajáráshoz kellett neki a kocsi? Ahelyett, hogy betörlesztette volna neked az árát? Ja, persze, azért, mert mártíranyu addig idegelte vele, hogy még kocsit is vett neki és mégis hálátlan, hogy inkább visszaadta volna az egészet a fenébe.
Ha veled élt, nyilván nem volt eleresztve anyagilag, gondolom kellett neki az a pénz, hogy elmenekülhessen tőled a fenébe. Azért nyugodtan áltasd magad, hogy nem te voltál a hibás, az minden problémát megold - ja, nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!