Anyàm mièrt ilyen?
Figyelt kérdés
Ellenzi a kapcsolatomat mert vidèkre költöztem Budapestről.Azt mondta venne lakàst,de csak akkor,ha Budapestre költöznèk a lakàsba,ès ne adjam ki.De ha nem költözök Budapestre nem tàmogat.Nem tàmogatja,hogy vidèken maradjak.Mert tèny,hogy nehezebben èlek,mint amikor otthon laktam,de otthon anyàm leette az èletemet.Latja hogy kevesebbet tudok költeni mert be kell osztani jobban,de ilyen az együttèlès.Ha haza költöznèk,segítene a kajában stb,elèggè ki van bukva hogy ezt az èletet vàlasztottam.De szerintem ha nem is ert egyet akkoris tàmogathatna.2019. máj. 10. 12:35
11/20 anonim válasza:
Itt nem arról van szó, hogy anyukád nem támogat. Támogat, de csak abban, aminek ő is értelmét látja! Tudod a nagy, vak szerelembe sokan beleroppantak már anyagilag.
Kolléganőm pl. azért nem ad a lányának pénzt, mert amint ad, a lánya adja tovább a párjának, aki tele van hitellel. A kolléganőm lánya meg mindig sír, hogy anyám milyen szemét, nem támogat. Hát nem is fogja egy vadidegen hitelét fizetni!
12/20 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van utolsò.A pàrom mivel nem dolgozik ezèrt segìti az anyja őt.De anyàm azt làtja hogy csak èn melòzom pàrom nem.Ès ezèrt nincs pènze,ezèrt èn segìtek kajàval stb,kvázi eleg sok mindent èn fizetek.Azt mondta az a legkevesebb hogy èrtem jön melò utàn nèha a pàrom.
2019. máj. 10. 13:45
13/20 A kérdező kommentje:
Az anyagi jólètből,ahol sokat költöttem magamra,de volt pènzem,egy olyan èletbe csöppentem,ahol kiadàsaimat vissza kell fognom.De a pàrom ha èpp van pènze akkor beleadja a közösbe.
2019. máj. 10. 13:47
15/20 A kérdező kommentje:
Egèszsègügyi okok miatt betegàllomànyban van.
2019. máj. 10. 13:56
16/20 anonim válasza:
Minek költöztetek külön ha még anyuciék pénzelnek titeket? Sosem lesztek felnőttek
17/20 A kérdező kommentje:
Engem anyàm sosem pènzelt.
2019. máj. 10. 13:59
18/20 anonim válasza:
Elköltözöl a biztos, jó életből, hogy eltarts egy munkanélküli hapsit (érdekesek az eü. okok...akkor miért nem táppénzen van? Vagy mit szándékozik kezdeni magával a továbbiakban? ), és csodálkozol, hogy anyád nem repes az örömtől? Nincs olyan anya, aki ezt jó szemmel nézné, nemhogy még támogassa, pénzelni meg végképp hülye lenne! te is jó fej vagy, hogy anyáddal finanszíroztatnád a munkaerülő hapsid miatt kieső pénzt!
19/20 anonim válasza:
Ezt a folyamatot leválásnak és felnövésnek hívják. Sok sikert!
20/20 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcas válaszolò.Igazad van,ennek a hapsinak miòta együttvagyunk nem volt pènze ès èn miatta nem tudok spòrolni.Bezzeg nekem mondja hogy minnel jobb melòm legyen,sokat keressek.Èn dolgozom,ő otthon jatszik a szamitogepen.
2019. máj. 10. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!