Ti elfogadnátok hogy a gyereketek biszexuális?
Ebben az esetben én vagyok a gyerek. Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a lányokhoz is ugyanúgy vonzódom mint a fiúkhoz.
Szeretném elmondani a szüleimnek, de nagyon félek, hogy ezután megromlik a kapcsolatunk. Főleg anyával, mivel ő teljes mértékben elítéli ha valaki a saját neméhez(is) vonzódik.
Egy évem van még a gimiből, arra is gondoltam, hogy csak majd érettségi után mondom el, mikor egyetemre megyek, hogy ha nagyon megvetnének, ne kelljen minden nap ezt látnom.
Nagyon bízok benne, hogy anya elfogadóbb lesz, mert a saját gyereke vagyok, de ennek elég kicsi az esélye. Apa valószínűleg nem mond majd a szemembe semmit, de félek hogy a hátam mögött undorodni fog tőlem. Nem szeretné elveszíteni őket, de nem hiszem hogy egy ilyen dolgot el tudok/el akarok tőlük titkolni.
17/L
#1es Ebből látni, h nem egyformán szereted a gyerekeidet
#4es Ilyen szavakat csak id..ták használnak
#1: A lányomnál elfogadnám, a fiamnál soha.
Ez a durva kettős mérce...
Nekem tökmindegy hogy biszexuális, heteroszexuális, vagy homoszexuális a gyerekem. Egyedül a transzszexualitást fogadná be nehezen a gyomrom, ha a gyermekem nemet váltana. Azt nem tudnám egy könnyen megszokni. Egy a lényeg, hogy a gyermekem lelkileg kiegyensúlyozott legyen, és boldog. Nem akarom megtiltani, ha ilyen jellegű érzelmei vannak, mert azzal ez a dolog nem szűnik meg, csak elnyomná magában. Inkább akkor élje ki a vágyait.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!