Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu élettársa után nem anyu...

Anyu élettársa után nem anyu dolga lenne takarítani, ha már maga után képtelen?

Figyelt kérdés
Anyu élettársa velünk él és nagyon-nagyon rendetlen, ami nem csak széthagyott dolgokban nyilvánul meg, hanem koszban is. Ácsként dolgozik, minden este tiszta porosan jön haza, a pincében leveti a munkásruháját, utána feljön, megy fürdeni, de nem csak a vizet nem törli fel maga után, hanem telehagyja porral, kosszal, hajjal, szőrrel, mindennel az egész fürdőt. Utána általában én megyek fürdeni, így nekem kell eltakarítani. Anyu csak a konyhában tesz utána rendet. Nekem ebből annyira elegem van, annyira undorító és szerintem nem az én dolgom! De hiába beszélek anyunak, egyik fülén be, másikon ki! Amúgy takarítok itthon, nem csak a szobámat, az egész házat, az udvar karbantartásában is segítek, én sétáltatom a kutyákat, főzök is, bevásárlok, szóval nem vagyok lusta, mellette persze tanulok, diákmunkázok, de ezen annyira ki tudok akadni... Nem anyu dolga lenne?

2019. máj. 1. 23:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%

Vannak olyan fűrdőszoba takarítószerek, amellyel csak lefújod a tisztítandó területet és pár perc pihenés után egy ronggyal áttörlöd.

Általában 15 percen belül végzek a kád,mosdó,csaptelepek,wc és a felmosással.

Az élettárs megtanult pincében levetkőzni,fürdik munka után,amit keres abból te is ebédelsz.

Ha a ruhájára kéne vigyázni munka közben akkor már rég nem dolgozhatna!Az ő munkája is sajnos nagyon sok porral,kosszal jár együtt.

Légyszíves nézz körül a saját padlásotokon,képzeld el,ha azt szétszednétek,mit találnátok?

2019. máj. 2. 05:21
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
anyukad látta már amúgy hogy mit hagy maga után..?
2019. máj. 2. 05:21
 13/24 anonim ***** válasza:
46%
A pasi biztos nagyon élvezte, hogy még május 1-én is estig robotolhatott...
2019. máj. 2. 06:55
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem menj előtte fürödni.
2019. máj. 2. 07:42
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Ami odaragad a kádra az a por ami lejött róla es a szappan vagy tusfürdővel keveredve igen odaragad a kádra, ez van. Ez amúgy nem halálós kór, a kádat kitakarítani akár Cif szemcsés súrolóval kb 2-3p. Erre felesleges Domestost pazarolni hidd el :-)
2019. máj. 2. 07:49
 16/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem anyád dolga utána takarítani, mivel felnőtt férfi. Csinálja meg ő!

Egyetek egy fürdőszobai cif-et, és mutasd meg, hogy fél perc lefújni a kádat, áttörölni, és leöblíteni.

A padlóra tegyetek fürdőszoba szőnyeget, és felfogja a vizet. Nekünk négy van: kettő van a padlón, mert egy kicsi, kettő pedig szárad/mosásban van. A gyerekek is mindig pacsálnak.

2019. máj. 2. 08:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyud mit dolgozik, hogy éjjel/hajnali 2-3 körül jár zuhanyozni?

Mielőtt hazaér nevelőapud, zuhanyozz le. Majd folytasd a dolgaidat. Reggel pedig ismét lezuhanyozhatsz, tiszta kádban.

2019. máj. 2. 10:12
 18/24 A kérdező kommentje:

Azért nem előtte szoktam zuhanyozni, mert zsúfoltak a napjaim, este jut csak időm edzeni, miután futok/biciklizek vagy jógázom, RR tornázom, egyértelmű, hogy fürdnem kell.

Anyu könyvelő, itthonról dolgozik, későn szokott végezni, mert nem reggel áll neki dolgozni, később, késő délután/este jobban megy neki a munka, így éjszakába nyúlik.

Azt pedig felesleges nekem írni, hogy május elsején dolgozott az élettársa, az ő döntése, folyton dolgozik, karácsonykor is ment. Vállalkozó, senki nem kényszeríti rá, annyi, hogy ilyenkor a segédmunkásait nem viszi. Ő dolga. Engem aztán ez nem érdekel.

2019. máj. 2. 10:29
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Na mi van, nincs suli, hogy ennyi ráérsz?
2019. máj. 2. 11:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Az úriembernek kéne takarítania...nem egy életképtelen csecsemő, vazz.
2019. máj. 2. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!