Anyu élettársa után nem anyu dolga lenne takarítani, ha már maga után képtelen?
Vannak olyan fűrdőszoba takarítószerek, amellyel csak lefújod a tisztítandó területet és pár perc pihenés után egy ronggyal áttörlöd.
Általában 15 percen belül végzek a kád,mosdó,csaptelepek,wc és a felmosással.
Az élettárs megtanult pincében levetkőzni,fürdik munka után,amit keres abból te is ebédelsz.
Ha a ruhájára kéne vigyázni munka közben akkor már rég nem dolgozhatna!Az ő munkája is sajnos nagyon sok porral,kosszal jár együtt.
Légyszíves nézz körül a saját padlásotokon,képzeld el,ha azt szétszednétek,mit találnátok?
Nem anyád dolga utána takarítani, mivel felnőtt férfi. Csinálja meg ő!
Egyetek egy fürdőszobai cif-et, és mutasd meg, hogy fél perc lefújni a kádat, áttörölni, és leöblíteni.
A padlóra tegyetek fürdőszoba szőnyeget, és felfogja a vizet. Nekünk négy van: kettő van a padlón, mert egy kicsi, kettő pedig szárad/mosásban van. A gyerekek is mindig pacsálnak.
Anyud mit dolgozik, hogy éjjel/hajnali 2-3 körül jár zuhanyozni?
Mielőtt hazaér nevelőapud, zuhanyozz le. Majd folytasd a dolgaidat. Reggel pedig ismét lezuhanyozhatsz, tiszta kádban.
Azért nem előtte szoktam zuhanyozni, mert zsúfoltak a napjaim, este jut csak időm edzeni, miután futok/biciklizek vagy jógázom, RR tornázom, egyértelmű, hogy fürdnem kell.
Anyu könyvelő, itthonról dolgozik, későn szokott végezni, mert nem reggel áll neki dolgozni, később, késő délután/este jobban megy neki a munka, így éjszakába nyúlik.
Azt pedig felesleges nekem írni, hogy május elsején dolgozott az élettársa, az ő döntése, folyton dolgozik, karácsonykor is ment. Vállalkozó, senki nem kényszeríti rá, annyi, hogy ilyenkor a segédmunkásait nem viszi. Ő dolga. Engem aztán ez nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!